EXTRA: Thorsten Flinck i livshotande tillstånd: “Jättetrist“

EXTRA: Thorsten Flinck drabbad av hjärtinfarkt: “Jättetrist“

Filmtopp
29 juni 2024 kl. 15:06

Skådespelaren inlagd på akuten

Thorsten Flinck, 63, brakade ihop Gröndal och är nu på Karolinska sjukhuset i Stockholm. Anledningen är en hjärtinfarkt.

I dag rapporterar samstämmiga uppgifter att skådespelaren och musikern Thorsten Flinck kollapsat under en vistelse i Gröndal utanför Stockholm. Han plockades då upp med ambulans som akut förde honom till Karolinska sjukhuset för räddning. 

Thorsten Flinck drabbad av hjärtinfarkt

Många vill veta hur läget ser ut för Thorsten som fortfarande är på sjukhus. Hans bror Richard Flinck har varit i kontakt med Expressen och konstaterat att han drabbats av hjärtinfarkt. Richard förstår det dock som att det rör sig om en lindrig sådan och att Thorsten snart ska få lämna sjukhuset och åka hem. Om broderns hälsa i stort säger han: 

– Det är ju naturligtvis jättetrist.

Aftonbladet rapporterar att det här är långt ifrån första gången som Thorsten Flinck förs till sjukhus på senare tid. Hans manager Robert Mourad berättar för tidningen att han det senaste året har spenderat 30 av 100 dagar på sjukhus.

– Han har problem med hjärtat, säger Robert Mourad.

Läget verkar vara ännu värre med Richard Flinck som för en tid sedan drabbades av en elaktartad cancer, som han skulle ha opererats för i sommar. Men på grund av hans dåliga skick gick operationen inte att genomföra.

– Jag ligger väl mer eller mindre på dödsbädden, säger han till Expressen.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL