Här är Robert Gustafsson som Sickan i nya “Jönssonligan“ – vad tycker du?

EXTRA: se trailern till nya Jönssonligan med Robert Gustafsson

Axel Diedrichs
27 december 2023 kl. 12:12

Se när Sickan och gänget snickrar på en plan

Nu har vi fått den allra första trailern till nya "Jönssonligan" med Robert Gustafsson, Jonas Karlsson, Anders Jansson och Jennie Silfverhjelm. Se den här.

Tidigare i höst presenterade SF Studios deras nya satsning på Jönssonligan med en mäktig skara skådespelare i de bärande rollerna. Förutom Robert Gustafsson som Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson får vi även se Jonas Karlsson som Vanheden, Anders Jansson som Dynamit-Harry och Jennie Silfverhjelm som Doris. För att teasa tittarna får vi nu se en trailersnutt från vad som komma skall. 

EXTRA: se trailern till nya Jönssonligan med Robert Gustafsson
Foto: SF Studios.

En första trailer till nya Jönssonligan

Pressen på att göra en ny Jönssonligan-film är stor, något som Gustafsson i den tyngsta rollen som "Sickan" är högst medveten om. I en intervju med Filmtopp berättar han att de lånar en del från originalversionerna av karaktärerna, men understryker samtidigt att de måste göra sina egna versioner

Nu låter SF oss ta en närmare titt på vad som väntar oss, detta i form av ett trailerklipp där "Sickan" smider på en plan som kräver att Dynamit-Harry kan imitera en uggla. Det går sådär, och kort därefter avbryts de av att en energisk Doris klampar in i rummet där de sitter och avbryter dem.

Vad tror du om det hela, blir det en lyckad satsning?

Se trailern till nya Jönssonligan här. Filmen har biopremiär juldagen 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL