Nu på bio

Det senaste på biofronten!

EXTRA: Se Robert DeNiro och Joe Pesci återförenas i Scorseses maffiafilm The Irishman

EXTRA: Se Robert DeNiro och Joe Pesci återförenas i Scorseses maffiafilm "The Irishman"

Axel Diedrichs | Nyhet
26 september 2017
Axel Diedrichs | Nyhet
26 september 2017

Över 20 år senare återförenas maffiabröderna - i filmen "The Irishman"

Jag tror att vi är överens om att det kommer att bli helt fantastiskt att få återse treenigheten Martin Scorsese, Robert DeNiro och Joe Pesci skapa organiserat kaos. Men med den kommande filmen The Irishman, blir det ännu mer laddat. För första gången kommer vi nämligen att få se Robert DeNiro och Al Pacino spela mot varandra i en Scorsese-rulle!

Det spelar egentligen ingen roll ifall The Irishman är lika bra som Casino eller dålig som Gangster Squad, oavsett kommer publiken att hänga på låset till biosalongen, som utsvultna hundar över en saftig stek.

Nu har vi fått vår första glimt från inspelningsplatsen i New York! Tyvärr syns inte Al Pacino till, men visst ser gubbarna ut att vara i högform för att spela in det som troligtvis blir deras sista film tillsammans.

Robert DeNiro kliver ut ur en bil Joe Pesci kliver raskt på gatan Robert DeNiro och Joe Pesci återförenade framför kameran

Filmen har premiär någon gång under 2018. Ser du fram emot "The Irishman"? Passa på att läsa vår lista över sju riktigt bra Scorsese-filmer.

NÄSTA ARTIKEL