EXTRA: Ny Walking Dead-spinoff på ingång

EXTRA: Ny Walking Dead-spinoff på ingång

Eric Diedrichs
Uppdaterad 06 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 02 mars 2019 kl. 18:03
ANNONS
ANNONS

Vi har inte sett det sista av de levande döda.

Stillbild ur The Walking Dead säsong 8.
Poster till The Walking Dead säsong 8. Foto: HBO Nordic.

Den populära TV-serien "The Walking Dead" fortsätter att yngla av sig. Nu meddelar AMC att en ny spinoff är under arbete.

2015 lanserade den första The Walking Dead-spinoffen Fear the Walking Dead och nu, rapporterar Deadline, är det dags igen. Häromdagen ska produktionsbolaget AMC meddelat sina aktieägare att deras stora flaggskepp The Walking Dead ska få en till spinoff.

I dagsläget vet vi väldigt lite om den nya The Walking Dead-spinoffen. Under konferensen sades ingenting om seriens handling (förutom att den har skissats upp i grova lag och att bolaget är sugna på att börja arbeta med den). Vi vet inte heller när den förväntas att ha premiär.

Följande sade AMC-chefen Ed Caroll:

"Vi är inte i ett läge där vi kan annonsera när vi förväntar att serien har premiär, men vi har anställt kreativa personer som översiktligt har pitchat handlingen. Vi är väldigt nöjda med seriens fortsatta utveckling.

Strategiskt sett kan en ny spinoff vara lägligt sett till att flera skådespelare har lämnat The Walking Dead och den nionde säsongen har haft relativt låga tittarsiffror. Frågan är bara om publiken är trött på konceptet i sin helhet eller inte.

Vill du se en ny The Walking Dead-spinoff?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL