Nu på bio

Det senaste på biofronten!

EXTRA: James Bond 25 drar på sig nya förseningar

EXTRA: James Bond 25 drar på sig nya förseningar

Kristian Andersson | Nyhet
18 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
18 februari 2019

Scott Z. Burns skriver om manuset.

Den kommande James Bond filmen, "Bond 25", har blivit försenad med två månader. Detta beror på att regissören, Cary Joji Fukunaga, inte gillade manuset. Därför tvingas manusförfattaren Scott Z Burns skriva om.

Problemkantade Bond 25 har stött på nya problem och inspelningen skjuts upp med ytterligare två månader. Detta eftersom manuset måste skrivas om. Mannen som jobbar på detta är Scott Z. Burns, som bland annat skrivit manus till The Bourne Ultimatum och flera Steven Soderberghs filmer, så som Side Effects, Contagion, The Informant och The Laundromat.

Manuset är nära deadline och inspelningen förväntas påbörja nu i april. Sedan är det snabba ryck som gäller. Premiären är preliminärt satt till den 8 april 2020. Innan dess ska allt filmas, klippas och efterarbetas.

Inspelningen av Bond 25 har sedan tidigare kantats av problem. Först var det oklart om Daniel Craig skulle återvända i rollen som agenten med rätt att döda. Sedan var det svårt att hitta rätt regissör. Länge såg det ut som att Danny Boyle skulle ställa sig bakom kameran, men han lämnade projektet efter artistiska skiljaktigheter med producenterna.

Nu är det Cary Joji Fukunaga, som legat bakom hyllade projekt som True Detective och Beasts of No Nation, som ställer sig bakom rodret. Fukunaga uppges vara missnöjd med manuset som nu håller på att skrivas om.

Det är också klart att den svenska och Oscarsbelönade filmfotografen Linus Sandgren kommer att ansvara för filmens foto, läs mer här!

Vad tycker du om att Scott Z Burns skriver manus till James Bond 25?