Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXTRA: Han regisserar nya Alien

EXTRA: Han regisserar nya Alien

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 mars 2022

Fede Alvarez skriver och regisserar

En ny Alien-film är under utveckling, men den kommer inte att regisseras av Ridley Scott. Istället är det "Don't Breathe"-regissören Fede Alvarez som ska sprida skräck i rymden.

Just nu håller Disneyägda 20th Century Studios på att spinna vidare på sin klassiska filmserie Alien, vars första film släpptes 1979 regisserad av visionären Ridley Scott. Det blir den sjunde installationen i ordningen om man inte inkluderar Alien vs Predator-filmerna.

Den ännu obetitlade filmen görs åt Hulu som en del att göra åtminstone tio filmer för streamingtjänsten. Ridley Scott, som har regisserat tre av filmerna, kommer inte att återvända till registolen. Däremot kommer han att kvarstå som producent.

Pitchade sin filmidé direkt till Ridley

Nu rapporterar The Wrap att filmskaparen Fede Alvarez, som regisserade den hyllade skräckfilmen Don't Breathe, tar över stafettpinnen. Han ska först ha pitchat sin filmidé till Ridley Scott, som nyligen återvände till honom för att sluta ett avtal.

I dagsläget finns det inga närmare detaljer om handlingen, men enligt uppgifter ska filmen inte vara knuten till de tidigare filmerna.

VI håller dig uppdaterad så fort vi vet mera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL