EXTRA: Cameron Diaz gör comeback – i ny film med Keanu Reeves

EXTRA: Cameron Diaz kommer tillbaka med ny film – spelar mot Keanu Reeves

Axel Diedrichs
06 mars 2024 kl. 15:03

... och regisseras av Jonah Hill!

Enligt rapporter från Variety är Cameron Diaz så gott som klar för att medverka i Jonah Hills komedi "Outcome" med Keanu Reeves i huvudrollen.

Det har gått drygt tio år sedan vi senast såg Cameron Diaz på vita duken. Då var det i komedin Annie som inte togs emot särskilt väl varken av tittare eller kritiker. Samma år frontade hon även en annan komedi, Sex Tape, med Jason Segel. Efter många om och men verkar det klart att hon nu fortsätter sin filmkarriär för att göra en komedi som går under titeln Outcome.

EXTRA: Cameron Diaz kommer tillbaka med ny film – spelar mot Keanu Reeves
Cameron Diaz i "Annie". Foto: Sony Pictures Releasing.

Keanu Reeves och Jonah Hill ombord när Cameron Diaz gör ny film

Det är Variety som kommer med den stora nyheten om Cameron Diaz fortsatta karriär i filmvärlden. Hennes återkomst har varit på gång under en längre tid – 2022 skrev vi att hon skulle komma tillbaka med filmen som har den passande titeln Back in Action. Projektet har rört på sig och vi har tidigare fått höra att den dyker upp på Netflix senare i år. Filmen är en spionkomedi där Diaz spelar mot Jamie Foxx.  

Den senaste filmen som hon nu är i slutförhandlingar om att göra, Outcome, regisseras av Jonah Hill som även skrivit manuset tillsammans med debutanten Ezra Woods. Den beskrivs som en mörk komedi och kommer att ha internets älskling Keanu Reeves i huvudrollen. Han spelar Reef, en nedbruten Hollywoodstjärna som blir utpressad och tvingas möta demoner från sitt förflutna för att rädda sig själv. Vilken som skulle vara Diaz roll finns det ännu inga uppgifter om, men vi förväntar oss förstås att se henne i en bärande sådan. 

Att Diaz har huvudrollen i en Netflix-film och därefter gör en för Apple vittnar om att det här inte är någon snabb avstickare, utan att hon är på väg tillbaka på riktigt.

Outcome görs för Apples räkning, men när den förväntas ha premiär på Apple TV+ får vi be att återkomma om. Det återstår också att se om filmen kommer att gå upp på biografer innan den når streamingtjänsten. 

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL