Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Brad Pitt

EXTRA: Bild på Leonardo DiCaprio och Brad Pitt i Tarantinos kommande film

Kristian Andersson | Nyhet
28 juni 2018
Kristian Andersson | Nyhet
28 juni 2018

Första bilden på DiCaprio och Pitt tillsammans i filmen "Once Upon a Time in Hollywood".

En ny bild från Tarantinos nästa stora projekt har släppts. Det var Leonardo DiCaprio själv som  släppte bilden på Twitter under dagen.

Bilden från Quentin Tarantinos kommande kriminaldrama har släppts, på den ser vi Leonardi DiCaprio och Brad Pitt tillsammans. Filmen har fått titeln Once Upon a Time in Hollywood, och i skrivande stund är produktionen i full gång för att ha premiär den 9 augusti 2019 i Sverige.

Filmen utspelar sig i Los Angeles under sommaren 1969 där vi får följa TV-skådisen Rick Dalton (DiCaprio) som varit med i en framgångsrik western-serie och nu försöker etablera sig i filmbranschen. Rick Dalton har en kollega han jobbar med, Cliff Booth (Pitt), som jobbar som Daltons stuntdubbel. Vi kommer även att följa Manson-familjens brutala mord på Sharon Tate (Margot Robbie) och fyra av hennes vänner.

Vi får se en hel del tunga skådespelare i filmen; Margot RobbieBurt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, James Marsden, Scoot McNairy och sist men inte minst Al Pachino.

Här nedan kan du se den första bilden från inspelningen, som släpptes av Leonardo DiCaprio själv.

[embed]https://www.instagram.com/p/Bkh21lOH6rf/?utm_source=ig_embed[/embed]

Är du peppad på Tarantinos nästa rulle?