EXKLUSIVT: Lär känna nya Hunger Games-stjärnan Tom Blyth

EXKLUSIVT: Lär känna nya Hunger Games-stjärnan Tom Blyth

Filmtopp
23 september 2023 kl. 17:09

Se Filmtopps intervju med stjärnskottet

Tom Blyth spelar huvudrollen i den kommande Hunger Games-filmen "The Ballad of Songbirds and Snakes". Få en bättre bild av stjärnan genom hans pratstund med Filmtopp!

Den 28-årige brittiske skådespelaren Tom Blyth har redan frontat Viaplays västernserie Billy the Kid och nu står han inför sitt stora genombrott på den vita duken. Senare i höst ser vi honom leda The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes som en ung Coriolanus Snow, karaktären vi tidigare sett spelad av Donald Sutherland i originalserien med Jennifer Lawrence.

EXKLUSIVT: Lär känna nya Hunger Games-stjärnan Tom Blyth
Tom Blyth i "Billy the Kid". Foto: Viaplay.

Lär känna nya Hunger Games-stjärnan Tom Blyth

I The Ballad of Songbirds and Snakes får vi följa Coriolanus Snow i 18 års ålder, många år innan han skulle bli den tyranniske presidenten i Panem. Han är snygg och charmig, och även om Snow-familjen har haft det tufft ekonomiskt, ser han en chans till förändring när han väljs till att bli en ledare för den tionde hungerspelet. Men det dröjer inte länge innan han får sin glädje krossad över att han även måste skicka ut en liten flicka från det fattiga tolfte distriktet till att delta.

I en intervju med Filmtopp från innan inspelningen av den nya Hunger Games-filmen drog igång, berättar Tom Blyth om hur exalterad han är över den kommande storfilmen. Med manuset alltid med sig beskriver han det som någonting alldeles overkligt att uppleva. 

Se Filmtopps intervju med Tom Blyth om nya "Hunger Games" här:

"The Ballad of Songbirds and Snakes" har biopremiär den 17 november.

NÄSTA ARTIKEL