Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ewan McGregor som Gotham-skurken Black Mask

Ewan McGregor som Gotham-skurken Black Mask

Kristian Andersson | Nyhet
04 november 2018
Kristian Andersson | Nyhet
04 november 2018

Ewan McGregor spelar Black Mask i filmen "Birds of Prey".

Det har sedan ett tag tillbaka gått rykten om att skådespelaren Ewan McGregor ska spela skurken i en kommande film. Nu är det konstaterat att han kommer att spela Black Mask i filmen "Birds of Prey".

Ewan McGregor ska spela skurk i den kommande filmen Birds of Prey, som görs av produktionsbolagen DC Films och Warners Bros. Med andra ord blir det säkerligen en film med bastant budget.

Seriefiguren är skapad av Doug Moench och Tom Mandrake och hade sin premiär 1985 i ett Batmanalbum. Black Masks riktiga namn är Roman Siois och han drar sig inte för att mörda de som står i hans väg för att driva sitt kriminella imperium i Gotham City. Något vi bör känna till är att Batman inte kommer att dyka upp i filmen men vi kommer få se karaktärerna Harley Quinn, Black Canary, Renee Montoya och Huntress.

I filmen kommer vi också att få se skådespelare som Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead och Rosie Perez för att nämna några. Birds of Prey kommer regisseras av Cathy Yan. McGregor är just nu aktuell i The Shining spinoffen Doctor Sleep.

Birds of Prey har premiär 24 januari 2020.

Tror du att Ewan McGregor passar som skurk?