Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ett enormt indiskt bröllop med kulturkrockar i ny komedi

Ett enormt indiskt bröllop med kulturkrockar i ny komedi

Kristian Andersson | Nyhet
16 april 2019
Kristian Andersson | Nyhet
16 april 2019

Mindy Kaling och Priyanka Chopra klara för bröllopskomedi.

Universal Pictures har köpt upp rättigheterna till ett uppslag för en ny bröllopskomedi. Manuset skall skrivas av Mindy Kaling, som tillsammans med Priyanka Chopra, också är klar för en ledande roll. Filmen utspelas i Indien där kulturkrockar sker mellan den amerikanska och den indiska.

Enligt Deadline är en ny bröllopskomedi i arbete. Efter en tid av budgivning har nämligen Universal Pictures vunnit ett uppslag till en humoristisk historia med ingredienser som: ett enorm bröllop och rejäla kulturkrockar mellan den amerikanska och den indiska. Ja, ganska exakt samma idé som Mitt stora grekiska bröllop.

Deadline rappoterar också att skådespelerskorna Mindy Kaling och Priyanka Chopra är klara för ledande roller. Vidare skall Kaling även vskriva manuset tillsammans med manusförfattaren Dan Goor, som har jobbat mycket med serien Brooklyn Nine-Nine.

Filmen kommer skall kretsa kring ett enormt bröllop i Indien där stora kulturkrockar sker när den amerikanska kulturen stöter på den Indiska. Andra bolag som har varit sugna på komedin är Legendary, Sony, Netflix och Amazon.

Visste du att Peter Dinklage och Josh Brolin kommer medverka i en komedi tillsammans? Lär mer om det här!

Vad tycker du om skådespelarna Kaling och Chopra? Se också vår lista med tips på bröllopsfilmer.

NÄSTA ARTIKEL