Robinson 2023: Erik Wahrolén

Erik Wahrolén från Robinson: "Jag har sökt till Elitstyrkans hemligheter"

Filmtopp
Uppdaterad 09 maj 2023 kl. 08:05 | Publicerad 06 maj 2023 kl. 21:05
ANNONS
ANNONS

Nästa TV-äventyr kan vara bara runt hörnet för Robinson-deltagaren

Efter "Robinson" vill Erik Wahrolén medverka i fler TV-produktioner. För Filmtopp avslöjar deltagaren att han sökt till nästa säsong av "Elitstyrkans hemligheter".

Erik Wahrolén är en av de mest tongivande deltagarna i Robinson 2023. Deltagaren som inledningsvis tillhörde Lag Nord har varit med sedan starten och engagerat TV-tittarna. Vi börjar nu röra oss mot säsongens slutskede, men för Eriks del behöver det nödvändigtvis inte betyda att han snart synts till i rutan för sista gången. I ett samtal med Filmtopp berättar Erik att han vill göra Robinson en andra gång, men också medverka i fler program och i synnerhet TV4:s Elitstyrkans hemligheter.

Erik Wahrolén från Robinson: "Jag har sökt till Elitstyrkans hemligheter"
Foto: TV4.

Erik Wahrolén från Robinson berättar att han sökt till Elitstyrkans hemligheter

I det hårdkokta TV-programmet, som rattas av Petra Malm, tar deltagarna sig igenom en komprimerad uttagningsprocess liknande den som görs för att bli soldat inom svenska försvarets elitförband SOG (Särskilda operationsgruppen). Erik avslöjar att han efter ett samtal med en tidigare deltagare har sökt till nästa säsong:

– Jag skulle tycka att det vore jättekul att göra om Robinson och skulle lätt göra det igen, särskilt nu när jag fattar mer om det sociala spelet. Men det skulle inte vara att kliva utanför min comfort zone nu när jag gjort det. Jag vill sätta nya mål och fortsätta att växa. Därför har jag faktiskt precis ansökt till Elitstyrkans hemligheter. Jag har ingen aning hur det skulle gå för mig, så därför vill jag hellre göra det nu, säger Erik till Filmtopp.

Utan att nämna några namn, berättar Erik att deltagare från den pågående säsongen av Elitstyrkans hemligheter backat honom till att ansöka till programmet:

– Det är en god vän till mig på mitt gym, William Thorén, som var med och han fick mig att upptäcka programmet. Det tilltalar mig som kan sporter, tränar mycket och pushar mig själv, så jag blev jätteintresserad. Att synas på Robinson och snacka om pannben och ärlighet… då känns det här som ett helt rätt nästa steg. De bryter ner folk till den man är för att se om man kan bli helt naken i den man är, och det är ju det jag försöker göra. Jag blev inspirerad och har fått stöd av två personer som är med i den här säsongen, så det känns superkul. 

Vi på Filmtopp önskar Erik Wahrolén ett stort lycka till med att komma med i programmet han nu hoppas starkt på att få medverka i.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL