En sexscen har upptäckts i Harry Potter-filmerna – kan du se den?

En sexscen har upptäckts i Harry Potter-filmerna – kan du se den?

Axel Diedrichs
09 februari 2024 kl. 14:02
ANNONS
ANNONS

Någon har gjort ett magiskt fynd

Harry Potter-filmerna är fulla av påskägg. Bland upptäckterna fansen har gjort hittar vi en fräckis i form av en "sexscen" från "Fången från Azkaban".

Få filmserier är lika ikoniska som den om Harry Potter och hans vänner på Hogwarts, och trots att det är mer än tio år sedan den sista filmen gick i mål lyckas de ständigt hålla sig aktuella. Om det inte är för att man river av ett traditionellt maraton under vinterhalvåret, så är det för att man läst ett nytt rykte om en reunion eller för att något hängivet fan har gjort en ny upptäckt som alla vi andra lyckats missa. På tal om det sistnämnda, så spred sajten Unilad i går ett oväntat fynd som kan komma att överraska både en och annan Harry Potter-fantast.

En sexscen har upptäckts i Harry Potter-filmerna – kan du se den?
Foto: Warner Bros.

En sexscen har upptäckts i Harry Potter-filmerna – kan du se den?

I den tredje filmen, Fången från Azkaban, presenteras vår titelkaraktär för den så kallade Marauderkartan som har förmågan att avslöja hemliga passagevägar och gömställen på Hogwarts, men också var någonstans personer befinner sig i korridorerna. De som syns på kartan visar sig i form av fotsteg snarare än hela kroppsskepnader. Så vad har det här med sex att göra? 

Att kalla det för en sexscen är helt klart en överdrift, men det är så man har kommit att beskriva upptäckten från filmen. En bra bit in på eftertexterna, alltså när man är nere bland kamerariggkontrollanterna, kan vi se två par fötter stå mot varandra i en position som inte kan indikera annat än att det är två personer som har sex i ett hörn. Eller ser du möjligtvis något annat som pågår? Isåfall får du gärna låta oss veta vad det skulle kunna vara.

Det är värt att nämna att upptäckten har gjorts innan Unilad delade med sig av den – redan för sju år sedan var det någon som delade den i ett klipp på YouTube. Den har även florerat i ett och annat forum på Reddit. Eftersom det inte står några namn intill fötterna så gillar folk att spekulera i vilka de två personerna kan vara. Är det möjligen McGonagall och Argus Filch som har en hemlig romans? Eller kanske Lupin och Tonks? 

Har du sett "sexscenen" i den tredje filmen "Fången från Azkaban"? Om inte, så hittar du den här: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL