En ny regissör till Queen-filmen Bohemian Rapsody hittad

En ny regissör till Queen-filmen Bohemian Rapsody hittad

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 07 december 2017 kl. 17:12

Filmen om Queen är i gungning - men nu har man hittat en ny regissör

Nu har 20th Century Fox hittat en ersättare till Bryan Singer och produktionen av Bohemian Rapsody kan snart igen fortsätta. Personen som ska ersätta Bryan Singer är Dexter Fletcher. Du kanske undrar vad det är för en regissör, han ligger bakom filmer som Eddie the Eagle och Wild Bill. Alltså en regissör med väldigt få filmer på sin meritlista. Men vi bör också veta att Fletcher kanske är mer känd som skådespelare, efter att medverkat i bland annat Elefantmannen. Han ska även regissera filmen Elton John.

Enligt Deadline kommer inspelningen av Bohemian Rhapsody att påbörjas igen om sisådär en vecka. Vi vet också att det endast är omkring två veckor kvar av inspelningen, det vill säga om Fletcher godkänner alla Singers tagningar.

Filmbolaget hoppas verkligen att de slipper flytta fram premiärdatumet eftersom tid kostar pengar. Filmen ska ha premiär i december 2018.

Bryan Singer blev sparkad i veckan för att han inte dök upp efter Thanksgiving helgen. Det går rykten om att hans mamma är sjuk och att han vill spendera tid med familjen, det kan jag verkligen förstå och det är ju tråkigt att han blir sparkad för just detta, om det nu är sant. Men vi ska också känna till att regissören gjort samma sak under produktionen av Superman Returns och X-Men: Apocalypse. Sen vet vi också att Singer hade sina sammandrabbningar med huvudrollsinnehavaren Rami Malek, som spelar Freddie Mercury. Här kan du se den första bilden på Malek som Freddie Mercury.

Enligt Deadline så kan vi också märka att Fox inte hade så stort förtroende för Singer eftersom produktionsbolaget innan han blev sparkad leta efter en ersättare, men detta förnekar Fox.

Vad tycker du om bytet av regissör?

NÄSTA ARTIKEL