Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bondgård mitt i stan

En bondgård mitt i stan – streama den nya realityserien

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 oktober 2021

Kreativa storstadsbönder hos TV4

I dag släpper TV4 sin nya satsning "En bondgård mitt i stan" där vi följer tre familjer som ska förvandla sina stadsträdgårdar till bondgårdar. Men inte helt ensamma.

Har du någonsin funderat på att odla något annat än krasse? Då är du inte ensam. I en ny realityserie på TV4 ska tre familjer, med hjälp av Sara Bäckmo och Niklas Widing, göra verklighet av mångas dröm – kombinera lantlivet med storstan.

En bondgård mitt i stan har premiär i dag på TV4. I programmet får stadsbor vara både flitiga och kreativa när det kommer till att förvandla sina trädgårdar till självförsörjande bondgårdar. Pumpor? Zucchinis? Potatis? Morötter? Inga problem! Eller?

Bock i stadsgård

Grisar

Under ett halvår ställs de tre familjerna för utmaningen att förvandla trädgård till bondgård – djur och hela köret. Enligt TV4 kommer det att bjudas på höns och grisar såväl som får, säkerligen en och annan överraskning med, men det får vi se först klockan 21.00.

– Det har varit så spännande att få hjälpa familjerna att starta sina odlingar. Tanken om att försörja sig själv på egenodlad mat lockar många och det är fint att visa vilken potential som finns också i en trädgård i staden. Att bli självförsörjande på grönsaker under en del av året är möjligt också här, säger Sara Bäckmo, som driver Nordens största trädgårdsblogg Skillnadens trädgård och är specialist på odling.

Om det första avsnittet:

Seriestart. Nu börjar äventyret för familjerna Paciello, Johansson och Ruonala när de ska förvandla sina trädgårdar till välmående bondgårdar. Vi får stifta bekantskap med lammen Berta och Märta, grisarna Tina och Barbro och fåren Pricken och Divan.

"En bondgård mitt i stan" består av åtta avsnitt som släpps veckovis. Det första avsnitten finns nu att se på TV4 Play och sänds på TV4 klockan 21.00 i kväll. Besök också vår TV-avdelning för senaste nytt.

NÄSTA ARTIKEL