Fem bra ”Alien-invasion” filmer

Emily Blunt är "så redo" för Edge of Tomorrow 2 med Tom Cruise

Filmtopp
04 augusti 2023 kl. 16:00

Filmstjärnan taggad på uppföljare

För närmare tio år sedan släpptes hyllade actionfilmen "Edge of Tomorrow". Nu är Emily Blunt "så redo" för att göra en uppföljare med Tom Cruise.

Få actionentusiaster har missat Edge of Tomorrow Doug Limans hyllade sci-fi-smocka från 2014 med Emily Blunt och Tom Cruise i huvudrollerna. Sedan premiären har fansen suktat efter en uppföljare och nu – nästan 10 år senare – säger Blunt att hon är "så redo".

Det är i podcasten Happy Sad Confused som filmstjärnan bekräftar att hon till och med har läst ett manus till uppföljaren: "det var ett som Doug skickade över till mig" och säger att hon "skulle älska att förverkliga det".

Edge of Tomorrow
Emily Blunt vill göra Edge of Tomorrow 2. Foto: Warner Bros. Pictures

Emily Blunt är "så redo" för Edge of Tomorrow 2 med Tom Cruise…

Även om Emily Blunt är "så redo" för att göra Edge of Tomorrow 2 verkar detsamma inte gå att säga om hennes motspelare, Tom Cruise:

– Jag vet bara inte när eller hur. Hur många Mission: Impossible-filmer berhöver han? Kom igen! Kom tillbaka till [oss på] sidolinjen. Jag är inte hindret, jag lovar, säger den brittiska skådespelerskan.

Tom Cruise i Edge of Tomorrow
Foto: Warner Bros. Pictures

…men han verkar inte lika sugen

Nu ska Tom Cruise och Doug Liman göra film i rymden, men den typen av våghalsigheter verkar inte intressera Emily Blunt. Hon berättar hur Doug erbjöd henne att diskutera Edge of Tomorrow 2 med honom medan han själv skulle flyga ett flygplan:

– Han är galen. Jag sa "aldrig, aldrig!", hon tillade sedan, jag undrar vem som är mest rädd för att åka till rymden, Tom eller Doug.

Om "Edge of Tomorrow 2" blir verklighet eller inte återstår att se, men på Emily Blunt låter det som att Tompa är boven i dramat. Till dess får vi nöja oss att streama Edge of Tomorrow och hålla tummarna bäst vi kan.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL