Ellen-profilen Stephen tWitch Boss har avlidit 40 år gammal

Ellen-profilen Stephen "tWitch" Boss har avlidit 40 år gammal

Filmtopp
14 december 2022 kl. 17:12

Programmets stjärn-dj har dött

Stephen "tWitch" Boss, mest känd som dj i "The Ellen DeGeneres Show" har gått bort, endast 40 år gammal. Uppgifterna bekräftas av profilens hustru.

Stephen Boss, också känd under artistnamnet "tWitch", har endast 40 år gammal avlidit, enligt uppgifter. Det var TMZ som först med att rapportera nyheten, som nu också har bekräftats för People.

– Det är med det tyngsta av hjärtan jag måste meddela att min man Stephen har lämnat oss, säger Allison Holker Boss, till People.

Boss fick sitt genombrott i So You Think You Can Dance, men de senaste åren har han varit mest känd som dj i The Ellen DeGeneres Show, en roll han axlade från 2014 till och med talkshowens slut tidigare i år. Under sitt åtta år långa samarbete med Ellen DeGeneres fick Boss en allt större roll att spela i talkshowen. Härom året blev han exekutiv producent för programmet och han agerade också vikarie för Ellen vid flertalet tillfällen.

Under sin karriär har "tWitch" också medverkat i filmer och serier som Magic Mike XXL, Ghostbusters (2016) och Modern Family.

Allison Holker Boss fullständiga uttalande:

Det är med det tyngsta av hjärtan jag måste meddela att min man Stephen har lämnas oss. Stephen lyste upp varje rum han klev in i. Han värdesatte familj, vänner och gemenskap över allt annat och att förmedla kärlek och ljus var allt för honom. Han var vår familjs ryggrad, den bästa maken och pappan, och en inspiration för sina fans. Att säga att han efterlämnade ett arv vore en underdrift, och hans positiva påverkan kommer att fortsätta att kännas. Jag är säker på att det inte kommer att passera en dag utan att vi hedrar hans minne. Vi ber om visad respekt för vårt privatliv i denna svåra stund för mig själv och framförallt för våra tre barn.

Stephen "tWitch" Boss blev 40 år gammal och efterlämnar sin hustru och sina tre barn.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL