Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Handmaid's Tale

Elisabeth Moss och Melissa McCarthy i gangsterdrama

Kristian Andersson | Nyhet
22 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
22 mars 2018

Elisabeth Moss är senaste tillskottet i gangsterdramat The Kitchen.

Nu är det klart att Elizabeth Moss ansluter till gangsterdramat "The Kitchen". Tidigare har Melissa McCarthy och Tiffany Haddish varit klara för rollerna. Andrea Berloff skriver och regisserar filmen.

Det kanske är en aning förvånade att höra att komediarbetarna Melissa McCarthy och Tiffany Haddish ska medverka i det mörka gangsterdrama The Kitchen. Nu är det också klart att kritikerfavoriten Elisabeth Moss ska ha en roll i filmen.

The Kitchen skrivs och regisseras av Andrea Berloff. Barloff har tidigare skrivit storfilmer som Straight Outta Compton och World Trade Center, men detta blir hennes regidebut.

Filmen kommer handla om att FBI gör en stor kupp och försöker fånga in stora som små gangstrar i Hell's Kitchen-områden i New York under 1970-talet. Efter att gangstermännen har fängslats tvingas kvinnorna bakom dem att göra samma jobb som sina män. Moss kommer att spela en fru till en av dessa brutala gangsters.

Filmen kommer troligtvis ha premiär under nästa år runt den 20 september. Ännu är inget officiellt datum satt, men det förväntas släppas snart. För fler kommande filmer, se vår lista med filmtips för 2018.

Vad tror du om Hell's Kitchen?