Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Eftersnack: Everdahl & Karlssons Film TV #133

Eftersnack: Everdahl & Karlssons Film TV #133

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 mars 2022

I strandsluskarnas våld

Everdahl & Karlssons film TV är podcasten som besvarar frågan som skakar oss alla: VAD SKA VI SE IKVÄLL?!

Göran, Johan och C-G tar sig denna vecka an Maggie Gyllenhaals hyllade regidebut The Lost Daughter - här förekommer både övergivna barn och våldsbrott men de störiga snubbarna som väsnas under en filmvisning är nog ändå värst. Och Olivia Colman bäst men det är hon ju alltid. Vidare! I Jacques Audiards nya, Paris 13:e arrondissement kämpar unga vuxna med livspusslet och Göran med uttalet av filmens titel.

Dessutom: Joaquin Phoenix och Kenneth Branagh, båda i svartvitt, och ett antal oförlåtliga ordvitsar! Även rymdstationen Ragnar förekommer, liksom Robert Altman-glasögon, möjligen tillgängliga från Hobbex. Vi suktar på det mest befängda vis!

Om podcasten Everdahl & Karlssons film TV

Everdahl & Karlssons Film TV

När de inte pratar film för svenska folket i TV driver C-G Karlsson och Göran Everdahl filmpodden Everdahl & Karlssons film TV tillsammans med popkulturexperten Johan Andreasson. Och när det inte poddas bjuds det på artiklar och filmtips på Filmtopp.se.

OM PODCASTEN: I en värld sprängfull av streamingsajter, kabelkanaler och biografer med femton dukar behövs guider som Göran Everdahl och C-G Karlsson, kritiker kända från TV, och Johan Andreasson, tecknare och popkulturexpert.

De ser allt, hela tiden, och tipsar tipsar tipsar – så du kan plocka ut guldkornen. Plus trams, allvar, anekdoter. Och mer tips! 

Everdahl & Karlssons Film TV: podcasten som är DIN ENDA VÄN i film och streamingdjungeln!

NÄSTA ARTIKEL