De träffade Mauri på TV – nu är Anki & Pytte tillbaka

Efter mötet med Mauri – nu är Anki & Pytte tillbaka

Axel Diedrichs
05 december 2023 kl. 16:12

Finns redan flera klipp att se

"Anki & Pytte" var ett av de mest berömda svenska barnprogrammen, och medverkade i Mauri Hermundssons program "Vad hände sen?". Nu har duon gjort comeback.

Snabbversion
  • Pytte och Anki slog igenom på 00-talet. Gjorde stor succé under flera års tid.
  • Återförenades i TV i Mauri Hermundssons program "Vad hände sen?"
  • Har nu gjort comeback i form av en YouTube-serie.

I början på 00-talet gjorde dockskådespelaren och buktalaren Pytte Ravn stor succé med inslaget Anki & Pytte Bolibompa, där hon umgicks med sin näbbiga men charmiga tygdocka Anki. Sedan dess har det kommit en mängd TV-sända program, DVD-filmer, till och med datorspel, om duon. Nu har de gjort comeback med helt nytt material som finns att se utan kostnad.

Efter mötet med Mauri – nu är Anki & Pytte tillbaka
Mauri Hermundsson träffar Pytte Ravn och dockan Anki. Foto: TV4.

De träffade Mauri på TV – nu är Anki & Pytte tillbaka

Tidigare i november månad gjorde Pytte & Anki sitt första TV-framträdande på drygt femton år när de gästade Mauri – Vad hände sen?TV4. Pytte berättade då för Mauri Hermundsson om de succérika åren och hur många brev och mejl hon mottagit av fans, men också hur hon inte kunde gå till IKEA och äta som vanligt folk. Under sin medverkan flaggade hon för en comeback: 

– Jag har väldigt många idéer, med de släpper jag lite när jag känner att "nu är det dags".

Den 1 december blev det mycket riktigt dags. Då släpptes det en ny video med Anki & Pytte på duons officiella YouTube-kanal där temat är uppladdning inför julen. Klippen är fem minuter långa och släpps som en julkalender med ett nytt varje dag. 

Även om det inte gjorts för mycket väsen om kanalen ännu så är det många som har hittat dit, och responsen har varit väldigt god. Många tittare är lyriska och tacksamma över comebacken, som vi får se vart den tar vägen härnäst.

Om du har missat comebacken, se det första avsnittet av nya "Anki & Pytte" här:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL