Efter Michael K. Williams död – fyra personer misstänkta

Efter Michael K. Williams död – fyra personer misstänkta

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 12 april 2022 kl. 14:04 | Publicerad 03 februari 2022 kl. 15:02
ANNONS
ANNONS

Personerna misstänks för att ha spetsat Williams heroin.

I september 2021 dog "The Wire"-stjärnan Michael K. Williams efter en överdos. Nu anklagas fyra misstänkta för att ha spetsat stjärnans heroin med fentanyl.

Det var i september 2021 som Michael K. Williams – känd från produktioner som Lovecraft Country, 12 Years a Slave och Boardwalk Empire – men kanske framför allt för sin roll som Omar Little i The Wire – avled efter en överdos. Efter obduktion kunde det fastslås att Williams blev förgiftad av en mix av fentanyl, p-flourofentanyl, heroin och kokain.

Nu rapporterar bl.a. New York Post att fyra män anklagats för misstanke om att ha spetsat det heroin Williams inhandlade dagen före sin död, med fentanyl.

De fyra männen, som sägs tillhöra ett nätverk som är aktiva på Manhattan och Brooklyn, har fångats på film när de på öppen gatan säljer droger till Williams. Enligt rapporter ska de fyra männen dessutom valt att fortsätta distribuera drogerna även efter Williams överdos. En informatör menar att männen sålde till honom dagen efter Williams död.

Männen är kända av polisen sedan tidigare och flera av dem är tidigare dömda brottslingar.

LÄS OCKSÅ:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL