Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Efter finalen av Paradise Hotel kommer nu Efter festen

Efter finalen av Paradise Hotel kommer nu "Efter festen"

Sebastian Håkansson | Nyhet
23 november 2019
Sebastian Håkansson | Nyhet
23 november 2019

Flera av publikens favoriter kommer tillbaka.

En minst sagt omtalad säsong av "Paradise Hotel" är över. Deltagarna är mer aktuella än någonsin och återigen har nya stjärnor tänts på realityhimlen. Här är alla deltagare i andra säsongen av "Paradise Hotel – Efter festen" som har premiär måndag 25 november på Viafree.

Foto: Nordic Entertainment Group.

 

I Paradise Hotel – Efter festen får vi veta allt och lite till om vad några av senaste säsongens mest uppmärksammade PH-stjärnor gör på hemmaplan. Under tolv avsnitt delar Josie Capllonch, Jennifer Karlsson, Jesper Bengtsson, Erica Lindberg, Fredrik "Fimpen" Olsson och Theo Pokorny med sig av delar av deras privatliv tittarna varken fått se i Paradise Hotel eller på sociala medier.

– Aaaaarrriba! Alla som sett Paradise Hotel vet att jag inte bangar på en efterfest, jag gör den dunder. Tittarna har inte en aning om vad som väntar dem, säger Jesper Bengtsson.

I Paradise hotel – Efter festen har Jesper flyttat hemifrån och begett sig ut på resa för att rida på PH-vågen, han prankar sin mamma och hänger med Marcelo Pena.

Josie djupdyker i Stockholms dejtingliv, gör stan med Nina Glimsell Udovicic och Nathalie Tyler, och försöker övervinna flera av sina rädslor.

Erica har flyttat in i ny lägenhet och gör allt ifrån att charma grannar och skriva låtar till att hålla fetaste inflyttningsfesten.

Jennifer tar upp Helen Ablatova till Karlstad, samt testar allt ifrån hunddagis till bilverkstad i jakten efter drömyrket.

Theo är en äventyrare som sover utomhus och njuter av friluftslivet, dessutom går han på utekvällar som visar sig urarta till någonting helt annat än han tänkt sig.

Fredrik "Fimpen" tar med Theo på bargig och visar Örebro. Han försöker jobba på sin kondis, men det är svårt när man lever lajf med stort L.

Paradise Hotel – Efter festen är en förlängning av Paradise Hotel med säsongspremiär måndag 25 november på Viafree. Nytt avsnitt släpps varje måndag till onsdag under fyra veckor.

NÄSTA ARTIKEL