Efter bråket i Robinson: TV4 vill hjälpa Dennis Boelius att polisanmäla Zeki

Efter bråket i Robinson: TV4 vill hjälpa Dennis Boelius att polisanmäla Zeki

Filmtopp
Uppdaterad 27 april 2023 kl. 07:04 | Publicerad 25 april 2023 kl. 08:04

"Deltagarnas säkerhet är vår största prioritet"

Under gårdagen skakades tittarna av ett slagsmål i "Robinson" 2023. I en intervju med Aftonbladet berättar Dennis Boelius att TV4 vill hjälpa honom att polisanmäla Zeki.

I måndagens avsnitt av Gränslandet fick tittarna se en omskakande sekvens där de två deltagarna Dennis Boelius och Zeki Demir hade hamnat i ett verkligt slagsmål. Men hur saker och ting exakt gick till är inte helt enkelt för oss att sortera eftersom att allting inte fångades på bild. Medan Zeki har förnekat att han skulle ha slagit Dennis på riktigt, menar Dennis att TV4 erbjudit att hjälpa honom med att polisanmäla Zeki.

Efter bråket i Robinson: TV4 vill hjälpa Dennis Boelius att polisanmäla Zeki
Foto: TV4.

Efter bråket i Robinson vill TV4 hjälpa Dennis Boelius att polisanmäla Zeki Demir

Slagsmålet mellan Dennis Boelius och Zeki Demir är den mest uppmärksammade händelsen i Robinson 2023 hittills, och den fick Zeki utkastad ur programmet. I en intervju med Aftonbladet berättar Dennis med sina ord hur saker och ting gick till.

Dennis misstänker att Zeki var arg på honom från stunden han anlände på grund att han tog över vännen Fabian Turkaljs plats i Gränslandet. Men Dennis menar att det verkligen brast för Zeki när han sade till honom att ingen kommer minnas vem han är då han åkte ut ur Robinson efter bara fyra dagar.

– Jag stod helt stilla och han gick emot mig och tryckte ner mig under vattnet. När jag sliter mig loss så ser jag att Milla [Camilla Widing] och Elin [Ambrosiani] springer mot stranden, säger Dennis och förklarar det hela vidare:

– Han tryckte huvudet mot mitt ansikte, som en mini-skallning, sen till slut skallar han till mig ordentligt så att jag hamnar på backen. Han sätter sig över mig och mular mig med sand.

Dennis menar att Zeki hindrar sig själv från att ge honom ett knytnävsslag när han ser kamerateamet komma springandes emot dem: 

– När han ser kameran bakifrån så ser han att ”nu jävlar nu måste jag gå tillbaka till on-camera Zeki”. Han erbjuder mig en hand så att det ska se ut som att vi skojbråkar, men det är absolut inte så, säger Dennis till Aftonbladet.

Avslutningsvis säger Dennis att TV4 gärna vill hjälpa honom med att polisanmäla Zeki, men att han inte gjort det ännu då han velat avvakta tills dess att avsnitt sänts för att se effekterna av det.

Efter bråket i Robinson: TV4 vill hjälpa Dennis Boelius att polisanmäla Zeki
Foto: TV4.

Zeki Demir: "Ingen frågade vad som hade hänt"

När Aftonbladet pratade med Zeki om bråket med Dennis ger han en helt annan story där han menar att det var Dennis som började bråka med honom och att det var han som först använde sig av våld: 

– Dennis kom och försökte dränka mig i vattnet, säger Zeki till Aftonbladet och menar att han trodde att det hela var på skämt. Att han när han väl inser allvaret i stunden och en brottningsmatch uppstår råkar vara starkare än Dennis. 

Fortsättningsvis säger Zeki till Aftonbladet att de båda borde ha blivit diskade för incidenten, och att han blivit orättvist behandlad av TV4: 

– De sa till mig att jag var diskad, men ingen frågade mig vad som hade hänt.

TV4:s producent för Robinson 2023, Gustav Carlsson, har kommenterat händelsen och menar att deltagarnas säkerhet är deras största prioritet, och att det var Zeki som bröt mot reglerna kring att använda eller hota om våld.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL