Nya biofilmer i juli 2023 – biopremiärer du inte får missa

Efter Barbie – Ryan Gosling och Margot Robbie spelar nu in ny "Ocean's Eleven"

10 juli 2023 kl. 15:40

Dags för stjärnduons nästa gemensamma projekt

Den 21 juli är det premiär för "Barbie". Nästa film Margot Robbie tar sig an är en ny "Ocean's Eleven", i vilken även Ryan Gosling kommer att medverka. Filmen rapporteras nu ha dragit i gång sin inspelning.

Om mindre än två veckor ser vi Ryan Gosling som charmören Ken i den kommande Barbie-filmen som frontas av Margot Robbie. Om du missat det, så är nästa film med den australiensiska skådespelerskan en nyversion av Ocean's Eleven, vilket det först rapporterades om redan i höstas. Inspelningen ska nu ha dragit i gång och hon får sällskap av sin Barbie-kollega.  

Margot Robbie är själv med och producerar den nästkommande installationen i den berömda heist-franchisen, som fick fart genom Steven Soderberghs berömda nytolkning från 2001. Nu ansluter sig även stjärnan Ryan Gosling som vi senast såg i Netflix storfilm The Gray Man.

Efter Barbie – Ryan Gosling och Margot Robbie spelar nu in ny "Ocean's Eleven"
Foto: Warner Bros. Pictures.

Han gör nya "Ocean's Eleven" med Margot Robbie och Ryan Gosling

Den kommande Ocean's Eleven-filmen ska regisseras av Jay Roach, som har gjort samtliga Austin Powers-filmer. Om själva handlingen vet vi inte mer än att den uppges utspela sig på 60-talet och med något yngre karaktärer än i originalet. Kanske är detta ett sätt att närma sig den ursprungliga Ocean's Eleven-filmen som gjordes redan 1960 av Lewis Milestone med bl.a. Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. och Dean Martin i huvudrollerna.

Vi kan förstås räkna med att flera skådespelare kommer att tillkomma för att utgöra en heist-ensemble som heter duga. Det återstår att se ifall den mäter sig med Soderbergs populära tagning, i vilken vi såg storheter som George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts och Matt Damon. Men Robbie och Gosling är naturligtvis en mycket god start.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL