Carola och Edward Blom i Vem tror du att du är? 2023 – alla deltagare

Edward Blom kör vidare på Memmo – trots konkursen

Filmtopp
08 augusti 2023 kl. 14:26

Fortsätter att skicka hälsningar till fansen

Vill du beställa en personlig hälsning från Edward Blom? Då kan du fortfarande göra det via Memmo, trots att företaget nyligen gått i konkurs. Detta berättar profilen själv på Instagram.

Genom techbolaget Memmo kunde alla som ville beställa hälsningar av olika kändisar till vänner och familj. Trots att företaget omsatte många miljoner vägde förlusterna tyngre än vinsterna, vilket ledde till att tingsrätten förra veckan kunde bevilja dess ansökan om att gå i konkurs. På Instagram skriver en av Memmo-profilerna, mat-och historieexperten Edward Blom, att han fortfarande står till tjänst för den som vill beställa en personlig hälsning då konkursförvaltaren nu driver företaget vidare. 

Edward Blom kör vidare på Memmo – trots konkursen
Edward Blom grillar svan. Skärmbild via Youtube.

Edward Blom kör vidare på Memmo – trots konkursen

Flera kändisar har uttryckt sin besvikelse över att Memmo gått i konkurs, inte minst Doggelito och Ullared-Conny, som i samtal med Aftonbladet berättat hur de uppskattat den extra inkomsten, samt den närmare kontakten med fansen, det inneburit för dem att skicka folk sina hälsningar. 

– Det är ingenting man lever av, utan lite som en extrainkomst. För mig har det varit en fantastisk resa. Jag har kommit närmare mina fans och kunnat dela med mig av min glädje och kreativitet till människor, säger Doggelito till Aftonbladet.

Men än så länge verkar det som att plattformen lever tills vidare. Sajten är fortfarande uppe med en rad kändisprofiler, och i tillägg har Edward Blom nu tagit till Instagram för att berätta att han fortfarande kör vidare på Memmo. 

– Tveka alltså inte att gå in och beställ – jag har just öppnat upp mitt konto efter sommarsemestern, skriver Blom i ett inlägg från tidigare i dag.

Memmo grundades 2019 av Gustav Lundberg Turesson och Tobias Bengtsdahl.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL