Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ed Sheeran

Ed Sheeran möter deltagarna i Idol Sverige 2021

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 oktober 2021

Svenskarna i chock när världsstjärnan ger tips

Idol Sverige 2021 får finbesök. Världsstjärnan Ed Sheeran dök och inspirerade årets deltagare med ett riktigt pepptalk – och ett mer oväntat samtal om hamburgare.

Ed Sheeran
Foto: Warner Music

Det råder inga tvivel om att Ed Sheeran är en av världens största artister. Och han tycks dessutom gilla Sverige. Utöver den planerade spelningen blev det nämligen ett besök till deltagarna i Idol Sverige 2021. 

Stjärnan som har mottagit 117 priser, sålt över 150 miljoner album och precis släppt en ny skiva, delade med sig av några värdefulla tips och tankar till de aspirerande artisterna. 

– Om du kan sjunga i TV så har du vad som krävs för att bli professionell sångare, säger Sheeran.

Se när Ed Sheeran träffar deltagarna i Idol Sverige 2021 på Grand Hotel i Stockholm:

Ed Sheeran avslöjar sin favoritmat

Inte nog med att den stora stjärnan peppar de tävlande artisterna, han berättar också för dem vad som är hans favoritmat. På frågan om hur han vill ha sina hamburgare svarar han att allt med pizza och pommes alltid går hem. Särskilt om man slänger in lite jalapeños i leken.

Efter mötet med Sheeran fick Idoldeltagarna 2021 också följa med och se honom framföra ett väldigt exklusivt gig i centrala Stockholm. Kort och gott ser de lovande sångarna ha fått sig en av de bästa kvällarna i sina liv.

Du ser Idol på TV4 och TV4 Play. I år introduceras det nya konceptet att röstningen är öppen hela veckan.

 

NÄSTA ARTIKEL