Dwayne Johnson om att sluta fred med Vin Diesel: "Vi har varit som bröder"

Dwayne Johnson om att sluta fred med Vin Diesel: "Vi är som bröder"

Filmtopp
Uppdaterad 03 juni 2023 kl. 08:53 | Publicerad 02 juni 2023 kl. 20:00

Stjärnan förklarar relationen som nu är lagad

Det var länge surt mellan dem, men nu har Dwayne Johnson och Vin Diesel slutit fred med varandra för att göra en ny Fast & Furious-film om Hobbs. I en hälsning säger Johnson att de två är som bröder.

I dag överraskades många när det blev känt att Dwayne Johnson kommer tillbaka till Fast & Furious med en ny film om Hobbs. Skådespelaren har under flera års tid haft en dispyt med filmseriens bärande huvudroll och producent Vin Diesel. När de två sluter fred med varandra skickar Johnson en hälsning till sina följare på sociala medier där han uttrycker hur exalterad han är över att få återvända till universumet. Johnson berättar även om relationen till Vin Diesel och menar att den går att jämföra med en syskonrelation.

Dwayne Johnson om att sluta fred med Vin Diesel: "Vi är som bröder"
Vin Diesel och Dwayne Johnson i "Fast Five". Foto: Universal.

Dwayne Johnson om att sluta fred med Vin Diesel: "Vi är som bröder"

2011 fick vi se Dwayne Johnson kliva in i Fast & Furious-världen med Fast Five. Filmen som anses vara en av filmseriens bästa bjöd på en rejäl batalj mellan hans karaktär Luke Hobbs och Dom Toretto som spelas av Vin Diesel. Därefter medverkade Johnson i följande tre filmer och en spinoff vid namn Hobbs & Shaw. Därefter var det dock snack om att han aldrig mer skulle komma tillbaka till franchisen eftersom han haft en dispyt med Diesel. Därför kommer det som ett glädjande besked för fansen att han nu gör comeback i en uppföljare till Hobbs & Shaw

I dag berättar Dwayne Johnson på Twitter att han och Vin Diesel lade ned sitt bråk förra sommaren. Han säger även följande om vad som motiverade dem till att reda ut saker och ting, och reparera relationen:

– Trots att vi varit oense har jag och Vin varit som bröder i många år. När man strävar mot att lösa upp saker men också framtidsplaner som är mycket större än oss själva, blir de polstjärnan som jag gillar att uttrycka det. Polstjärnan är alltid mitt ledande ljus, min strävan, möjlighet eller vad jag än är passionerad över. I det här fallet är polstjärnan franchisen som vi älskar, karaktärerna vi älskar och fansen vi älskar. När du lägger ihop allt det så är det inget svårt besluta att fatta. Jag kan inte bärga mig.

Se hela Dwayne Johnsons hälsning till fansen här:

Den nya filmen med Dwayne Johnson förväntas dyka upp som ett eget kapitel innan den elfte filmen i originalserien, som ska släppas någon gång 2025.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL