Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dwayne Johnson lämnar Fast and Furious

Dwayne Johnson lämnar Fast and Furious

Axel Diedrichs | Nyhet
09 juni 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
09 juni 2019

The Rock blickar framåt mot nya actionäventyr.

Actionhjälten har medverkat i flera av produktionerna, men nu står det klart att Dwayne Johnson lämnar Fast and Furious. Åtminstone för den nionde filmen.

När muskelbygget lämnar filmserien träder ett annat fram, nämligen John Cena som på senare tid blivit en folkkär skådis. Ja, det rapporterades nyligen att han kommer att medverka i Fast 9 och nu vet vi att han kommer att ersätta Dwayne Johnson. Något de har gemensamt utöver filmskapande är att de båda sysslat med wrestling. MovieFone rapporterar att Cena kommer spela en hårding som ställer saker på sin spets.

Det är Universal själva som gått ut med nyheten att Johnson och Cena byter av varandra för den nionde filmen. Varför Johnson kliver åt sidan är ännu inte känt, och ifall Hobbs and Shaw blir det fullständiga slutet för honom i filmserien återstår att se. Spinoff-filmen där han spelar mot Jason Statham som gjorde entré i Fast 6, går snart upp på biograferna.

Se trailern till filmen som har premiär 2 augusti. Blir den Johnsons farväl av Fast-universumet? 

Ifall Dwayne Johnson lämnar Fast and Furious för gott kommer många fans att sakna hans närvaro. Många är enade om att han bidragit med både humor och spänning till filmerna.

Vad tycker du själv, skulle han stanna eller är det rätt tillfälle för honom att gå vidare?