Dragomir Mrsic leder mordmysteriespel – då har serien Förrädarna premiär

Dragomir Mrsic leder mordmysteriespel – då har serien Förrädarna premiär

Filmtopp
15 maj 2023 kl. 08:16

"En filmisk mystik som ligger mig nära"

Snart har den nya realityserien "Förrädarna" premiär på TV4 Play, och det är ingen mindre än skådespelaren Dragomir Mrsic som leder det hela.

I höst väntar ny lördagsunderhållning på TV4 Play och TV4 när realitymysteriet Förrädarna gör entré. Förrädarna (The Traitors) är ett nytt programformat som snabbt blivit en stor succé internationellt och kan beskrivas som ett psykologiskt mordmysteriespel där brädspel möter verklighet – och tittarna blir vittnen bakom kulisserna. Vem ljuger, vem talar sanning, vilka är förrädarna i gruppen och kan man lita på någon? Filmstjärnan Dragomir Mrsic är spelledare och leder både deltagare och tittare genom säsongen.

– Det känns verkligen hedrande och så grymt kul att programleda en storsatsning som Förrädarna, ett programformat som också har en filmisk mystik, vilket ligger mig nära. Jag kan lova er att ett spännande äventyr väntar till hösten, säger Dragomir Mrsic som programleder nya Förrädarna.

Dragomir Mrsic leder mordmysteriespel – då har serien Förrädarna premiär
Foto: TV4.

Då har serien Förrädarna premiär

I Förrädarna kommer 18 deltagare anlända till Häringe slott ovetandes om varandra för att därefter sättas på prov i det tuffa psykologiska och sociala spelet. Några av deltagarna tilldelas rollen som förrädare och kommer göra allt i sin makt för att inte bli avslöjade. Programformatet tar psykologi, det sociala spelet och mystik till sin yttersta gräns när en prissumma står på spel.

– Deltagarna i den svenska upplagan av Förrädarna kommer vara en mix av människor som många känner igen – alla handplockade till programmet för de egenskaper och kunskaper de besitter som kan bli särskilt relevanta för deras framgång i spelet, säger Sara Johansson exekutiv producent på TV4.

Deltagarna har en stark koppling till krim, deckartemat, att gräva efter sanningen, spela strategiska spel, lösa mysterium, eller är förslagsvis bäst i Sverige på något, alltså har de ett starkt ”reason for beeing”. Vilka de är avslöjas längre fram.

"Förrädarna" har premiär lördagen den 2 september på TV4 Play och TV4.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL