Han gör Tom Cruise omtalade rymdfilm

Han gör Tom Cruise omtalade rymdfilm

29 maj 2020 kl. 10:00

Åker upp i rymden tillsammans.

Tom Cruise återförenas med regissören bakom "Edge of Tomorrow" och "American Made" i vad som är ett väldigt spännande projekt.

Tom Cruise i "Oblivion".
Tom Cruise i rymdfilmen "Oblivion" (2013). Foto: Universal Pictures.

Aldrig tidigare har en långfilm spelats in i rymden. Nu ska Tom Cruise bli den första någonsin och han tar med sig en regissör han känner väl.

Tom Cruise och Doug Liman har gjort två framgångsrika filmer tillsammans och nu ska de jobba med varandra på nytt, och arbetet tar dem ut till rymden rapporterar Deadline.

Som vi tidigare meddelat har Tom Cruise inlett ett samarbete med NASA och Elon Musks bolag SpaceX för att kunna förverkliga sin dröm om att spela in film utanför Jordens atmosfär. En grundförutsättning för att inspelningen ska bli av är att Liman och Cruise får en ordentlig inlärningsperiod av ett team astronauter, men enligt Deadlines uppgifter är de optimistiska om att kunna genomföra inspelningen inom en relativt snar framtid.

Än så länge finns det inga detaljer om filmens handling, men den uppges vara en actiondriven äventyrsfilm, som inte uteslutande utspelar sig i rymden.

I skrivande stund finns det inget produktionsbolag som tagit sig an att finansiera projektet. Cruise kommer själv att figurera som producent. 

Fortsätt scrolla för fler nyheter!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL