Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dödligt vapen 5 kan vara på gång

Dödligt vapen 5 kan vara på gång

David Lindahl | Nyhet
31 oktober 2017
David Lindahl | Nyhet
31 oktober 2017

Spekulationer har höjts kring en femte film i Dödligt vapen-serien. Både Danny Glover och Mel Gibson kommer i sådana fall att återvända som polisduon.

Bild på Mel Gibson och Danny Glover från Dödligt vapen.
Foto: Warner Bros.

Mel Gibson och Danny Glover har spelat en polisduo i fyra stycken Dödligt vapen-filmer. Nu går rykten om att en femte kan vara på gång. Regissören Richard Donner har regisserat samtliga fyra filmer och skulle i sådana fall också vara aktuell för en återkomst i den femte.

Deadline gjuter nytt liv i ryktena kring en femte Dödligt vapen-film som i sådana fall ska innehålla båda skådespelarna Danny Glover och Mel Gibson, med regi av Richard Donner som hittills suttit i förarsätet genom samtliga fyra produktioner.

Manusförfattaren Channing Gibson, som skrev den fjärde filmen, kan vara aktuell för att författa även den femte. Filmstudion Warner Bros, som producerat samtliga av filmerna, kommer i sådana fall att även ge ut denna..

LÄS OCKSÅ: Dödligt vapen-filmerna – från bäst till sämst

Detta är inte första gången diskussioner kring en femte film har tagits upp. Mel Gibson tackade 2008 nej till att medverka i fler produktioner inom Dödligt vapen-franchisen. Det är snart 20 år sedan den fjärde filmen kom ut. Kanske har han ändrat sig och är villig att ge det ett försök. Mer information lär komma framöver om detta potentiella projekt.

LÄS OCKSÅ: Filmtopps recension på Mel Gibsons film "Hacksaw Ridge" från 2016

Vad tror du om en femte film i Dödligt vapen-filmserien?