Vilken tid släpps Ahsoka på Disney+? Här är svaret!

Vilken tid släpps Ahsoka på Disney+? Här är svaret!

  • Disney+
Filmtopp
23 augusti 2023 kl. 08:37

Det är dags för ett nytt kapitel i Star Wars-sagan

Efter flera lyckade Star Wars-serier är det äntligen dag för "Ahsoka" att få premiär på Disney+. Med Rosario Dawson i huvudrollen bjuds vi på ett storskaligt äventyr i en galax långt, långt borta.

Efter framgångarna med The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan och Andor är det dags att fortsätta Star Wars-sagan med en ny TV-serie, Ahsoka. Filmtopps Andreas Ziegler, som har tjuvkikat på de två första avsnitten, delade ut en av sina mycket sällsynta betygsfemmor.

Detta handlar Ahsoka om

Ahsoka Tano, som nu spelas av Rosario Dawson, presenterades som Anakin Skywalkers padawan (lärling) i den animerade serien "The Clone Wars" och blev snart en fan-favorit. I Ahsoka tar hon upp jakten på Thrawn, den sista av det fallna imperiets storamiraler.

Hennes allierade består bland annat av Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) och Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), som senast sågs i den animerade serien Rebels. De mystiska motståndarna består av Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto), en häxa från Dathomir, Baylan Skoll (Ray Stevenson), en före detta jedi, och Shin Hati (Ivanna Sakhno), som är Baylans lärling.

Vilken tid släpps Ahsoka på Disney+? Här är svaret!

Öppna mobilen och sätt alarmet, nu vet vi när Ahsoka har premiär. I ett meddelande till Filmtopp skriver en presskontakt hos Disney+ att avsnitten släpps kl. 09:01 här i Sverige. Det första avsnittet har premiär i dag onsdag 23 augusti.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL