Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailer till Lego Star Wars Terrifying Tales

Trailer till Lego Star Wars Terrifying Tales

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021

Se trailern till halloweenspecialen på Disney+

Se trailern till "Lego Star Wars Terrifying Tales" – den kommande halloweenspecialen som snart kommer till Disney+.

Disney+ fortsätter att producera charmiga små Lego-Star Wars-filmer. Närmast på tur är en halloweenspecial bestående av tre berättelser på totalt 44 minuter.

De tre kusliga berättelserna, som vi guidas genom av Darth Vaders lojala tjänare Vaneé (Tony Hale), går under namnen "The Lost Boy", "The Dueling Monstrosities" och "The Wookiee's Paw".

"The Lost Boy" handlar om hur en ung Ben Solo först kommer i kontakt med Ren, "The Dueling Monstrosities" är en fantasi om hur Darth Maul och General Grievous blev pånyttfödda och i "The Wookiee's Paw" gör vi avstickare till en parallell verklighet där Luke Skywalkers största önskningar slår in omedelbart.

"Lego Star Wars Terrifying Tales" har exklusiv premiär på Disney+ den 1 oktober.

SE TRAILERN HÄR:

Disney+ beskriver halloweenspecialen så här:

Efter händelserna i "The Rise of Skywalker" måste Poe och BB-8 nödlanda på vulkanplaneten Mustafar, där de möter den giriga och manipulativa Graballa the Hutt, som har köpt Darth Vaders slott och renoverar det till galaxens första all-inclusive Sith-inpsirerade lyxhotell. Medan han väntar på att hans X-wing repareras vandrar Poe, BB-8, Graballa och Dead (en självsäker och modig ung pojke som jobbar som mekaniker för Graballa) djupt in i det mystiska slottet med Vaders trogne tjänare, Vaneé. Längs med vägen delar Vaneé med sig av tre läskiga historier som är sammankopplade till uråldriga artefakter och ikoniska skurkar från alla Star Wars-eror. Under tiden som Vaneé berättar sina sagor och lockar våra hjältar djupare in i slottets mörka innanmäte formas en plan. Med Deans hjälp måste Poe och BB-8 möta sina rädslor, stoppa en ålderdomlig ondska från att återuppstå och fly för att ta sig tillbaka till sina vänner.

LÄS OCKSÅ: Star Wars-filmerna rankade

NÄSTA ARTIKEL