Steve Martin lägger karriären på hyllan

Steve Martin avslöjar: då har Only Murders in the Building säsong 3 premiär

  • Disney+
Filmtopp
01 maj 2023 kl. 13:05

Hintar även om att Meryl Streep och Paul Rudd ansluter

Nu vet ni när Only Murders in the Building säsong 3 har premiär på Disney+, åtminstone om vi vågar tro en av seriens huvudrollsinnehavare Steve Martin.

Detektivkomedin Only Murders in the Building har seglat upp till att bli en riktig favorit bland Disney+ prenumeranter världen över. Många är därför förväntansfulla på den tredje säsongen i vilken vi återser Selena GomezMartin Short och Steve Martin. Den sistnämnda av dem har nu avslöjat när vi kan förvänta oss att se fortsättningen. 

I den högst omtyckta serien följer vi tre amatördetektiver som utreder mord i det stora lägenhetshus de bor i New York. Efter två riktigt lyckade säsonger är en tredje på väg. 

Steve Martin avslöjar när Only Murders in the Building säsong 3 har premiär

Det var under turnén för Steve Martins och Martin Shorts humorshow You Won’t Believe What They Look Like Today som den Martin avslöjade när vi kommer att få se deras gemensamma serie återvända till streamingtjänsten. 

Vid ett tillfälle under en förställning ska humorduon ha gett publiken en uppdatering om vad de sysslat med på senare tid, och lyft fram Only Murders in the Building säsong 3. Steve Martin ska då ha sagt, "Spana in den nya säsongen den 8 augusti" varpå Martin Short fyllde på med en gliring till sin kollega tillika vän:

– Vår serie är som när Steve försöka kiss – trettiotre minuter lång. 

Steve Martin avslöjar: då har Only Murders in the Building säsong 3 premiär
Foto: Disney+.

Paul Rudd och Meryl Streep i den nya säsongen

Än så länge vet vi inte mycket om den nya säsongen i detalj men det verkar som att den kommer presentera oss för två välkända ansikten på Hollywoodhimmelen. Under segmentet där Steve Martin och Martin Short avslöjade premiärdatumet uppger Variety att de hade en bakgrundsbild på de två tillsammans med Gomez och de två skådespelarstjärnorna Paul Rudd och Meryl Streep.

Förmodligen får vi veta mer om den efterlängtade tredje säsongen av "Only Murders in the Buildin" inom kort.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL