Stellan dissade Star Wars-film

Stellan dissade Star Wars-film

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 16 oktober 2020 kl. 12:10

– Jag minns inte ens vilken film det var.

Stellan Skarsgård är aktuell med en roll i en ny Star Wars-serie, men nu avslöjar stjärnan att han tidigare har dissat en roll i den populära franschisen. "Det var en tråkig roll, även om den skulle bli större i nästa film".

Disney jobbar flitigt med sitt ständigt expanderade Star Wars-universum. Sedan en tid tillbaka har det också varit bekräftat att Stellan Skarsgård ska medverka i en ny serie, exklusiv för Disney Plus.

Serien i fråga är en spinoff på spinoffilmen Rogue One, alltså en spinoff på en spinoff.

I en intervju med Aftonbladet framkommer det att Stellan precis varit i London för att testa peruker och kostym. Där berättar han också att han ska tillbaka dit om fyra veckor för att påbörja inspelningen av serien.

Något om sin karaktär kan han inte berätta, utan det är stor sekretess på det. Men i en intervju med TT har han beskrivit den som "intressant och motsägelsefull".

I samma intervju framkommer det också att han faktiskt blev erbjudan att medverka i Star Wars-världen för ungefär tio år sedan, men att han då tackade nej.

– Det var en tråkig roll, även om den skulle bli större i nästa film. Jag minns inte ens vilken film det var, säger Stellan.

Lyckligtvis har Disney nu fått honom att ändra sig. Till Aftonbladet säger han att det bitvis beror på att den nya serien inte innehåller "så himla mycket vita plastgubbar som springer omkring och skjuter". Och att man i den nya serien ska få se "hur det ser ut i folks bostäder och på arbetsplatser".

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL