Snart premiär för nya White Men Can't Jump – se trailern här

Snart premiär för nya White Men Can't Jump – se trailern här

  • Disney+
Filmtopp
21 april 2023 kl. 08:04

Här är remaken på basketklassikern

Nästa månad får vi se "White Men Can't Jump" som är en remake på kultfilmen med Woody Harrelson och Wesley Snipes. Se den officiella trailern här.

1992 fick vi se komediklassikern White Men Can't Jump med de två legenderna Woody Harrelson och Wesley Snipes i huvudrollerna. Nu, mer än tjugo år senare, är remaken snart här. I natt släppte 20th Century Studios en officiell trailer till filmen som kommer till Disney+ senare i vår.

Den kända berättelsen handlar om två basketspelare med två olika bakgrunder, men med ett stökigt gemensamt, som teamar ihop sig för att gå med i en basketturnering på gatan och vinna stora pengar. Medan vi i originalet fick se två stjärnor i huvudrollerna får vi den här gången bevittna en mer aspirerande skådespelarduo anta huvudrollerna: Sinqua Walls och Jack Harlow som båda står inför sina genombrott.

Se trailern till nya "White Men Can't Jump" här:

I den nya filmen får vi även se Lance Reddick, The Wire-stjärnan som gick bort tidigare i vår. Kreatören som regisserat heter kort och gott Calmatic, och har tidigare främst ägnat sig åt att göra musikvideor – bland annat för Kendrick Lamar, Khalid och Anderson Paak.

"White Men Can't Jump" har premiär på den Disney-ägda streamingtjänsten Hulu den 19 maj. Vilket datum vi får se filmen dyka upp på Disney+ i Sverige får vi be att återkomma om.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL