Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Disney+ höjer priserna – lanserar reklamabonnemang i Sverige

Disney+ höjer priserna – lanserar reklamabonnemang i Sverige

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 augusti 2023

Så mycket kostar Disney+ framöver

Snart är det dags för Sverige att ta del av reklamabonnemang hos Disney+. I den här artikeln kan du läsa om den nya prissättningen.

Efter en framgångsrik lansering av nya abonnemangsformer på den amerikanska marknaden kommer alternativen till Sverige i november, detta skriver studion i ett pressmeddelande. Den nya planen ger abonnenter ökad flexibilitet och större möjlighet att välja ett abonnemang som passar just dem.

Från den 1 november kommer abonnemangsformen Standard med reklam, tillsammans med Standard och Premium att finnas tillgängliga i följande länder: Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Italien och Spanien.

Jan Koeppen, President, The Walt Disney Company EMEA, kommenterar: ”Lanseringen av ett abonnemang med reklam är nästa steg i evolutionen av Disney+. Det innebär fler valmöjligheter för våra tittare, men också för våra annonsörer. Disney+ fortsätter att sticka ut i dagens strömningslandskap genom ett fantastiskt värde för pengarna, med kritikerrosade serier och stora biosuccéer i en enkel och sömlös paketering.”

Så mycket kommer Disney+ att kosta

Standard med reklam: 59 kr/mån
Standard: 89 kr/mån
Premium: 119 kr/mån

Skillnaden mellan premium och standard utgörs av bild- och ljudkvalitet, samt att det i premiumabonnemanget går att streama på fyra stycken konton samtidigt. I reklamabonnemanget går det inte att ladda ner innehåll till sin enhet för offlineläge.

Befintliga kunders abonnemang finns kvar men döps om till Disney+ Premium och möjlighet finns att byta till Standard eller Standard med reklam. Befintliga kunder som inte väljer att byta abonnemangsform kommer att betala det nya priset vid nästa betalningstillfälle från och med, eller efter, den 6 december.

NÄSTA ARTIKEL