Rosario Dawson känner sig redo för Ahsoka säsong 2

Rosario Dawson känner sig redo för Ahsoka säsong 2

  • Disney+
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 18:10 | Publicerad 04 oktober 2023 kl. 07:10

Stjärnan vill mer än gärna fortsätta

Många hoppas på att få se Disney beställa "Ahsoka" säsong 2, inklusive seriens stjärna Rosario Dawson som menar att hon är redo för en fortsättning.

Den nya Star Wars-serien Ahsoka har tagit fansen med storm, och hela säsongen finns nu att streama på Disney+.  Serien har ännu inte förnyats med en andra säsong men fansen är hoppfulla om att det så småningom ska bli fallet. Att dess stjärna Rosario Dawson, som spelar titelkaraktären, ivrigt vill fortsätta är förstås en god förutsättning. 

Enligt uppgifter till The Hollywood Reporter ska Disney ha börjat titta på möjligheten att göra en andra säsong av Ahsoka redan i april månad. Rent storymässigt verkar det inte finnas några konstigheter – en fortsättning hänger snarare på tittarnas intresse. Med andra ord: om tillräckligt många väljer att bänka sig framför Ahsoka kan vi förvänta oss att det kommer fler avsnitt längre fram.

Rosario Dawson känner sig redo för Ahsoka säsong 2
Foto: Disney+.

Rosario Dawson redo att ta sig an Ahsoka säsong 2

När seriens stora stjärna Rosario Dawson pratade med Entertainment Weekly inför premiären av den första säsongen var hon tydlig med att hon vill jobba vidare med Ahsoka

– Jag hoppas verkligen, verkligen att folk gillar den. Då betyder det att vi för det första att vi får göra mer av den och för det andra att vi har hedrat karaktärens arv och denna resa, vilket var det vi menade att göra. 

Tills dess att något är officiellt får fansen fortsätta att hålla tummarna för fler avsnitt av serien. Men oavsett hur det blir med det, så kommer huvudkaraktärens resa att fortsätta. Det blev tidigare i år känt att Dave Filoni kommer regissera en crossover-film med The Mandalorian, Ahsoka Tano och Grand Admiral Thrawn. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om den andra säsongen av "Ahsoka".

NÄSTA ARTIKEL