Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Only Murders in the Building (säsong 1, avsnitt 1-8)

Premiärdatum för Only Murders in the Building säsong 3 bekräftat

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 maj 2023

Disney+ bekräftar premiärdatumet

Den populära komediserien "Only Murders in the Building" är snart tillbaka med sin tredje säsong – där Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez denna gången får sällskap av Meryl Streep. Nu har Disney+ gett oss ett definitivt premiärdatum för säsong 3.

Redan för några veckor sedan hintade Steve Martin om ett premiärdatum för Only Murders in the Building. Under ett framträdande av humorshowen You Won't Believe What They Look Like Today, som Steve Martin gör med kollegan Martin Short avslöjade den förstnämnda av dem att Only Murders in the Building skulle återvända med nya avsnitt i slutet av sommaren. Uppgifter som nyligen bekräftades av Disney+.

I myskriminalaren Only Murders in the Building, där Steve Martin och Martin Short frontar en omaka trio hobbydetektiver tillsammans med Selena Gomez, för vi följa de tre grannarna när de gör en podcast om mordgåtor kopplade till deras anrika lägenhetskomplex.

Premiärdatum för Only Murders in the Building säsong 3 bekräftat
Foto: Disney+

Bekräftat: Då har Only Murders in the Building säsong 3 premiär på Disney+

Det var redan i slutet av april som Steve Martin avslöjade för publiken under föreställningen av You Won't Believe What They Look Like Today att Only Murders in the Building säsong 3 återvänder den 8 augusti. Som huvudkaraktär och skapare av serien är Steve Martin en tillförlitlig källa, men med tanke på att serien streamas på Hulu i USA och på Disney+ i Sverige har vi inte kunnat slå fast med säkerhet att det datumet även gällde på andra marknader.

Det har dröjt några veckor sedan dess, men för några dagar sedan bekräftade streamingtjänsten är den 8 augusti även blir premiärdatumet på Disney+ i Sverige.

Under epilogen av föregående säsong introducerades Paul Rudd i serien och han kommer att återvända även i den nya säsongen. Den redan stjärnspäckade ensemblen får dessutom tillskott av Hollywoods kanske tyngsta namn, Meryl Streep.

NÄSTA ARTIKEL