Premiär på Disney+ för White Men Can't Jump-remake med Jack Harlow

Premiär på Disney+ för White Men Can't Jump-remake med Jack Harlow

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
19 maj 2023 kl. 08:05

En remake som vi inte visste att vi ville ha?

I dag har Hulus remake av "White Men Can't Jump" från 1992 premiär på Disney+. I huvudrollerna ser vi Sinqua Walls och artisten Jack Harlow.

År 1992 kom den numera kultförklarade dramakomedin White Men Can't Jump. I filmen får vi se Wesley Snipes och Woody Harrelson slå sig samman för att bilda en omaka basketduo med målsättningen att lura folk på pengar på basketplaner runt om i Los Angeles.

Nu, drygt 30 år senare, släpper Disney+ en remake – eller förlåt, "remix", som de kallar det – på White Men Can't Jump.

Premiär på Disney+ för White Men Can't Jump-remake med Jack Harlow
Foto: Disney+

Premiär för White Men Can't Jump-remake på Disney+

I denna nya White Men Can't Jump kommer vi att få följa Jeremy (Jack Harlow), en före detta basketstjärnan som fått sin karriär förstörd av skador, och Kamal (Siniqua Walls), en talang som själv slarvat bort sin möjlighet att bli något inom sporten. När problemen i privatlivet hopar sig för de två individerna väljer de att samarbeta för att tjäna pengar på basketplanerna och ge sina drömmar en sista chans.

Siniqua Walls har tidigare medverkat i bl.a. serier som Teen Wolf och Once Upon a Time, samt filmer som Nanny (2022). Jack Harlow är känd som artist och gör sin långfilmsdebut med White Men Can't Jump. Tidigare i år medverkande han också i ett avsnitt av tv-serien Dave.

Vid sidan om de två huvudrollsinnehavarna ser vi skådespelare som Teyana Taylor, Laura Harrier, Myles Bullock och Vince Staples, men även den nyligen bortgångna Lance Reddick.

Filmen är skriven av Kenya Barris (You People, Grown-ish, Black-ish) och Doug Hall. Musikvideoregissören Calmatic har regisserat filmen.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL