Premiär för Will Trent säsong 1 på Disney+

Premiär för Will Trent säsong 1 på Disney+

  • Disney+
Sofie Landgren
05 april 2023 kl. 07:04

Amerikansk kriminalserie

Specialagenten Will Trent övergavs vid födseln och lämnades till Atlantas överväldigade fosterhems-system. Nu är han fast besluten om att ändra på hela systemet för att andra inte ska utsättas för samma problematiska uppväxt som honom.

Premiär för Will Trent säsong 1 på disney+
Will Trent. Foto: ABC, Disney+.

Premiär för "Will Trent" på Disney+

Nu kommer den första säsongen av kriminalserien Will Trent till Disney+. Serien är baserad på Karin Slaughters bästsäljande bokserie med samma titel och handlar om specialagenten Will Trent. Will övergavs efter födseln och blev placerad i Atlantas fosterhemssystem, där han fick utstå en tuff uppväxt. Nu är han fast besluten om att använda sin unika synvinkel och sin yrkesroll inom GBI, för att ändra på hela systemet och se till att ingen annan blir övergiven på samma sätt.

När en mordutredning avslöjar att det finns mer till historien än vad man kunnat ana, förlitar sig specialagent Will Trent på sina skarpa instinkter och unika erfarenheter för att avslöja sanningen. Längs vägen återförenas han också med en del av sitt förflutna som hjälpte till att forma honom till den agent han är idag.

Will Trent, premiär på disney+
Will Trent. Foto: ABC, Disney+.

Om produktionen

I rollen som Will Trent ser vi Ramón Rodríguez, som också står som producent för serien. Erika Christensen spelar rollen som Angie Polaski, Iantha Richardson som Faith Mitchell, Jake McLaughlin som Michael Ormewood och Sonja Sohn som Amanda Wagner. Exekutiva producenter för serien är Liz Heldens, Dan Thomsen, Karin Slaughter och Oly Obst.

Seriens första säsong består av 13 avsnitt som alla har en speltid på 45 minuter vardera.

Missa inte premiären av den första säsongen av "Will Trent" som kommer till Disney+ den 5 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL