Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Saint X (säsong 1) på Disney+

Premiär för Saint X (säsong 1) på Disney+

  • Disney+
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 juni 2023

Ett nytt psykologiskt drama på streamingtjänsten

"Saint X" är en amerikansk psykologisk dramaserie utvecklad av Leila Gerstein, baserad på romanen med samma namn av Alexis Schaitkin. Nu har serien premiär på Disney+.

Premiär för Saint X säsong 1 på Disney+
Foto: Hulu.

Premiär för den mystiska serien "Saint X" på Disney+

Baserat på den bästsäljande romanen, följer detta psykologiska drama historien om Emily Thomas på hennes farliga uppdrag att ta reda på sanningen om vad som hände med hennes äldre syster, Alison, som brutalt mördades och våldtogs på en idyllisk resa till Karibien 20 år tidigare.

Serien utforskar hur en ung kvinnas mystiska död skapar en traumatisk krusningseffekt som i slutändan drar hennes överlevande syster in i en farlig jakt på sanningen.

Saint X Säsong 1 på Disney+
Foto: Hulu.

Det blir en spännande start på säsongen

Det första avsnittet rivstartar genom att visa ögonblick från både nutid och det förflutna, för att hjälpa tittaren att tillsammans med huvudkaraktären Emily pussla ihop vad som egentligen hände. Familjen Thomas anländer till Saint X för en till synes idyllisk resa parallellt med att vi får följa Emily i dagens Brooklyn, där hon överraskande korsar väg med någon från sitt förflutna. Steg för steg börjar Emily ta upp jakten på sanningen om vad som egentligen hände på den där idylliska semestern.

"Saint X" säsong 1 består av 8 avsnitt som portioneras ut med ett avsnitt i veckan på Disney+.

Missa inte premiären av "Saint X" på Disney+ den 7 juni.

NÄSTA ARTIKEL