Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya filmer och serier på Disney+ i september 2023

Nya filmer och serier på Disney+ i september 2023

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 september 2023

Nytillskotten på Disney+

Här hittar du alla nya filmer och serier på Disney+ i september 2023. Bland premiärerna hittar vi innehåll för såväl stora som små – både i form av återvänande favoriter och nya satsningar.

Höjdpunkter på Disney+ i september

Nya serier på Disney+ i september 2023
Foto: FX / Disney+

FXs Justified: City Primeval (säsong 1) – 6 september

Efter att ha lämnat Kentucky för 15 år sedan lever nu Raylan Givens i Miami och balanserar livet som polis och pappa till en 15-årig flicka. Ett tillfälligt möte på Floridas ödsliga landsväg leder honom till Detroit. Där kolliderar han med Clement Mansell, även kallad ”The Oklahoma Wildman”, en våldsam sociopat som lyckats undkomma Detroits allra bästa och planerar att göra det igen. Mansells försvarsadvokat, den skicklige Carolyn Wilder, gör allt för att försvara sin klient även om hon själv pendlar mellan laglydighet och kriminalitet. Dessa tre karaktärer möts på ett klassiskt Elmore Leonard-sätt och vem som kommer ut levande på andra sidan återstår att se.

Nya filmer på Disney+ i september 2023
Foto: Walt Disney.

Den lilla sjöjungfrun – 6 september

Den lilla sjöjungfrun är den visionära filmskaparen Rob Marshalls live-action-version och nytolkning av Disneys älskade animerade musikalklassiker. Historien kretsar kring Ariel, den unga sjöjungfrun, och hennes första stora äventyr. Hon är den yngsta av kung Tritons döttrar och den mest trotsiga som drömmer om att få upptäcka världen ovanför havet och när hon besöker ytan faller hon för prins Eric. Trots att sjöjungfrur är förbjudna att interagera med människor väljer Ariel att följa sitt hjärta. Hon sluter ett avtal med den onda havshäxan Ursula som ger henne chansen att uppleva livet på land, något som sätter hennes eget liv och hennes pappas krona på spel.

Nya filmer och serier på Disney+ i september 2023
Älskvärda Baby-Groot är tillbaka. Foto: Disney+

I Am Groot (säsong 2) – 6 september

Den busiga lilla kvisten fortsätter att ställa till med oreda i andra säsongen av I am Groot. Den här gången utforskar baby-Groot universum och mer därtill ombord på förmyndarens rymdskepp. Där står Groot öga mot öga med nya och färgglada varelser och omgivningar.

The Other Black Girl
Foto: Disney+

The Other Black Girl (säsong 1) – 13 september

Nella, en redaktionell assistent, är trött på att vara den enda svarta tjejen på sitt företag och blir därför exalterad när Hazel anställs. Men när Hazel börjar stiga i hierarkin tappar Nella fotfästet och upptäcker att något skumt pågår på företaget.

Nya filmer och serier på Disney+ i september 2023
Foto: Disney+

No One Will Save You – 22 september

No One Will Save You följer Brynn Adams (Kaitlyn Dever), en kreativ och talangfull ung kvinna som har blivit utstött från samhället. Ensam men hoppfull finner hon tröst i det hem där hon växte upp, tills hon en natt vaknar av underliga ljud från utomjordiska inkräktare. En actionfylld kamp mellan Brynn och utomjordiska varelser bryter ut och hotar hennes framtid. Samtidigt tvingar de henne att ta itu med sitt förflutna.

Filmen är skriven och regisserad av Brian Duffield och innehåller musik av kompositören Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum och Duffield är producenter och Dever och Joshua Throne exekutiva producenter.

The Kardashians (säsong 4) – 28 september

Kamerorna är tillbaka och ger insyn i Kris, Kourtneys, Kims, Khloés, Kendalls och Kylies personliga och privata liv. Från andra chanser och nystarter till oväntad lycka, fortsätter de att blotta allt tillsammans, som en påminnelse om att den vackraste delen av livet är familjen.

Fler nya filmer och serier på Disney+ i september 2023:

  • This Fool (säsong 2) – 27 september
  • Irrésistible (säsong 1) – 20 september
  • Familjen Green i storstan (säsong 3) – 13 september
  • Ladybug & Cat Noir på äventyr (säsong 5, avsnitt 9–16)
  • Valpvänner (säsong 5) – 6 september
  • Spidey och hans fantastiska vänner (säsong 2, avsnitt 6–11) – 27 september
NÄSTA ARTIKEL