Recension: How I Met Your Father (säsong 2)

Nu finns den andra halvan av How I Met Your Father säsong 2 på Disney+

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 15:21 | Publicerad 26 juli 2023 kl. 10:00

How I Met Your Mother-spinoffen tuffar vidare – premiär för säsong 2B

Den andra halvan av säsong 2 av "How I Met Your Father" – spinoff-serien till populära "How I Met Your Mother" – finns nu att streama på Disney+.

"How I Met Your Father" är tillbaka ännu en gång. Den senaste säsongen delades upp i två delar och nu har säsong 2B till sist hittat till Disney+ i Sverige (serien visas på Hulu i USA). För den som inte kunde klura ut det på egen han är How I Met Your Father en spinoff på den omåttligt populära sitcom-serien How I Met Your Mother, som sändes mellan 2005–2014.

Denna spinoff är skapad av Isaac Aptaker och Elizabeth Berger. I huvudrollen ser vi Hilary Duff som Sophie och hon görs sällskap av en kärnensemble bestående av Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Suraj Sharma och Tien Tran. Rollen som den äldre Sophie – som återberättar historien – spelas dessutom av den tidigare Sex and the City-stjärnan Kim Cattrall.

Foto: Disney+

Premiär för How I Met Your Father säsong 2B på Disney+

Precis som i "How I Met Your Mother", där en äldre Ted Mosby berättade för sina barn den långa (väldigt långa) historien om hur han träffade deras mamma, bygger How I Met Your Father på samma koncept, med skillnaden att det denna gången är en mamma (Sophie) som berättar historien för sin son.

Serien följer Sophie (Duff) och hennes tighta vänkrets när de försöker navigera ett vuxenliv som kantas av karriär- och kärleksbekymmer. I den nya säsongen har vi fått se Sophie ta nya kliv framåt (och några bakåt) i sin yrkesroll som fotograf, men vi får också se henne stöta på oväntade problem – som när hon misstänker att hon kanske dejtar sin biologiska pappa. Genren troget blir det också en del komplicerade situationer där det blir svårt att skilja på vänskap och kärlek i en så sammansvetsad grupp.

Under den första halvan av säsongen bjöds vi dessutom två gånger om på ett kärt återbesök av självaste Barney Stinson (Neil Patrick Harris).

I dag, den 26 juli har nio nya avsnitt släppts av "How I Met Your Father". Säsong 2 består av totalt 20 avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL