Nu är The Kardashians tillbaka med säsong 3 på Disney+

Nu är The Kardashians tillbaka med säsong 3 på Disney+

  • Disney+
Sofie Landgren
25 maj 2023 kl. 13:05

Realityserien som satte realityn på kartan

Efter dramat från förra årets säsong, där Kris Jenner genomgick en höftprotesoperation, Kourtney Kardashian planerade sitt bröllop med Travis Barker och Kylie Jenner återhämtade sig från att ha fått sitt andra barn, kan vi vara säkra på att säsong 3 av "The Kardashians" kommer att bli minst lika actionfylld – eller åtminstone fylld med drama.

The Kardashians säsong 3 på disney+
Foto: Hulu, Disney+.

Nu är The Kardashians tillbaka med säsong 3 på Disney+

Kanske världens mest omtalade och kända familj, familjen Kardashian, är tillbaka med en helt ny säsong av The Kardashians, som ger tittarna fullständig tillgång till deras liv. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall och Kylie har låtit kamerorna följa med för att ge en djupare inblick i deras vardag och visa sanningen bakom rubrikerna.

Från det intensiva trycket av att driva miljardföretag till de roliga glädjeämnena med lektid och lämning av barnen vid skolan, tar den här serien, enligt familjens egen utsago, med tittarna på en fängslande och ärlig berättelse om kärlek och livet i rampljuset.

The kardashian säsong 3
Foto: Hulu, Disney+.

Det lutar åt en säsong full av dramatik

Från trailern till den tredje säsongen att döma kommer tittarna säkerligen få bevittna spänningen mellan Kourtney Kardashian Barker och Kim Kardashian, där Kourtney anklagar sin syster för att använda sitt bröllop med musikern Travis Barker som en bra affärsmöjlighet för att lansera sitt samarbete med Dolce & Gabbana.

Mest troligt så kommer tittarna även få en djupare inblick i uppbrottet mellan Kim och Pete Davidson, och trailern visar även tecken på att stjärnan öppnar upp sig om sin problematiska skilsmässa från artisten Kanye West.

Till alla realityserie-fans glädje kan vi nu meddela att The Kardashians (säsong 3) har premiär på Disney+ den 25 maj, missa inte detta!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL