Missade du Elton John på Tele2 Arena? Se mäktig konsertfilm från avskedsturnén

Missade du Elton John på Tele2 Arena? Se mäktig konsertfilm från avskedsturnén

  • Disney+
Filmtopp
12 juli 2023 kl. 10:00

Låt superstjärnan komma hem till dig!

Tog du inte chansen att se Elton John på sin avskedsturné? Då kan du trösta dig med att konsertfilmen "Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" nu finns att streama på Disney+.

Med låtar som Rocket Man, Your Song, Don't Go Breaking My HeartCrocodile Rock och Goodbye Yellow Brick Road har Elton John cementerat sig som en av musikens allra största giganter. Efter spelningen i Stockholm verkar det som att vi sett det sista av honom på scenen. Missade du det hela? Då kan vi varmt rekommendera att du spanar in konsertfilmen Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium som finns att se på Disney+.

Mäktig konsertfilm från avskedsturnén

Är det något Elton John gillar att göra så är det liveframträdanden, men nu har han alltså sagt farväl. Hans kärlek till liveshower var också något han uttryckte inför sin publik under hans sista konsert i Stockholm för turnén Farewell Yellow Brick Road i helgen.

– Ni vet hur mycket jag älskar att spela live, ropade artisten ut till fans som följt en musikkarriär som sträckt sig över decennium. Och har man sett ett framträdande med Elton så vet man att det verkligen är sant.

För den som missade den magiska konserten finns möjlighet att se Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium på Disney+. Med framträdandet som anses vara en av de största avskedskonserterna i musikhistorien vinkar ikonen farväl till USA med sin sista show där.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL