Mäktiga avsnittet i Ahsoka – bland det bästa som hänt Star Wars

Mäktiga avsnittet i Ahsoka – bland det bästa som hänt Star Wars

  • Disney+
Axel Diedrichs
07 september 2023 kl. 10:18

De positiva reaktionerna väller in!

Det senaste avsnittet av Star Wars-serien "Ahsoka" har vält omkull franchisens fanbase och är nu ett av de högst rankade Star Wars-avsnitten någonsin.

Disneys satsning på nya otecknade Star Wars-serier har blandat och gett. Medan startskottet The Mandalorian var förlösande nådde Book of Boba Fett och Obi-Wan Kenobi inte hela vägen fram till fansens hjärtan. Följande Andor var ett rejält kliv uppåt och med Ahsoka som frontas av Rosario Dawson verkar de så här långt ha en ny fullträff. Tittarna är helt lyriska över säsongens senaste avsnitt som har ett skyhögt betygssnitt på IMDb.

Mäktiga avsnittet i Ahsoka – bland det bästa som hänt Star Wars
Foto: Disney.

Mäktiga avsnittet i Ahsoka – bland det bästa som hänt Star Wars

Ahsoka hade premiär den 22 augusti och baserat på endast de två första avsnitten sträckte Filmtopps gnälligaste skribent Andreas Ziegler sig så långt som att ge serien högsta möjliga betyg. 

–Jag kan räkna antalet femmor jag har delat ut under mina åtta år på Filmtopp på mina tio fingrar. Ahsoka är inte bara ett klassiskt Star Wars-äventyr i ny tappning, utan även den bästa Star Wars-serien hittills. Så denna snåla kritiker delar nu ut en solklar femma, skriver han i recension av Ahsoka.

Med det senaste avsnittet, Fallen Jedi, verkar serien om möjligt ha blivit ännu bättre. IMDb kan vi se att det just nu har höga 9.1/10 i användarbetyg. Detta gör det till ett av de högst rankade Star Wars-avsnitten av Disneys live action-serier. Det beskrivs bland annat som en av de mest välregisserade Star Wars-episoderna genom tiderna med nervkittlande lasersvärdsdueller. Ray Stevenson, som spelade in serien precis innan sin död, får även han speciella omnämnanden för sin insats. 

Den första säsongen av "Ahsoka" utgör sammanlagt åtta avsnitt, varav fyra nu har kommit. Du streamar serien på Disney+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL