Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Lizzie McGuires comeback uteblir

Lizzie McGuires comeback på Disney+ uteblir

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 december 2020

Hilary Duff var på väg att återvända.

Under en längre tid växte förväntningarna på en omtalad comeback för karaktären Lizzie McGuire i en ny serie, med en nu 33-årig Hilary Duff. Men enligt uppgifter från amerikansk media uteblir karaktärens återkomst på Disney+.

Lizzie McGuire
Foto: Disney Channel.

Det var länge snack om en efterlängtad comeback för kidsfavoriten Lizzie McGuire i vilken Hilary Duff skulle reprisera titelrollen i en helt ny serie – men så blir det inte, rapporterar Variety. Duff själva bekräftar att man försökte väcka liv i karaktären men att stjärnorna inte stod i linje. Anledningen verkar vara kreativa meningsskiljaktigheter mellan Duff och övriga teamet som smidit projektet. 

– Jag vill att en reboot ska vara så autentisk och ärlig som möjligt mot Lizzie och den hon skulle vara idag. Det är vad karaktären förtjänar, skriver Hilary Duff på Instagram. Läs hela hennes inlägg här.

En talesperson från Disney berättar följande: 

– Fansen har höga förväntningar på en ny berättelse och tills vi kan matcha förväntningarna, så pausar vi projektet. Vi har meddelat skådespelarnas representanter att vi inte fortsätter med serien. 

"Lizzie McGuire" var en stor kidsfavorit på Disney Channel under 2001 till 2004. År 2003 släpptes också långfilmen "The Lizzie McGuire Movie". 

Sugen på en nostalgisk trip till Disney Channel? Testa Filmtopps quiz!

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL