KLART: Qui-Gon Jin återvänder till Star Wars-världen

KLART: Qui-Gon Jin återvänder till Star Wars-världen

  • Disney+
Filmtopp
29 maj 2022 kl. 16:41

Medverkar i nya antologiserien "Tales of the Jedi"

Nu är det bekräftat att fansen kommer att få se mer av Qui-Gon Jin. Jedimästaren återvänder i en ny, animerad serie vid namn "Tales of the Jedi".

Många är vi som hoppas på att jedimästaren Qui-Gon Jin dyker upp i den nya Star Wars-serien Obi-Wan Kenobi, men om det blir fallet finns det än så länge inga uppgifter om. Däremot är detklart att karaktären, som gestaltades av Liam Neeson i The Phantom Menace, kommer att synas i en helt ny serie – Tales of the Jedi.

Tales of the Jedi beskrivs som en animerad antologiserie i samma visuella stil som The Clone Wars. Det är också klart att Liam Neeson återvänder i rollen, denna gången som röstskådespelare.

Enligt Slashfilm består Tales of the jedi av sex stycken kortare fristående kortfilmer. Dave Filoni, exekutiv producent, säger följande:

– Medan jag arbetade på The Mandalorian jobbade jag med dessa historier. Jag skrev en berättelse och visade den till Carrie Beck.

Först verkade det som att de inte skulle få finansiering till att ge liv åt Filonis manus, men till slut hittade Beck ett sätt att få backning.

Tale of the Jedi förväntas att ha premiär senare i höst.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL