Zach Galifianakis klar för nya Lilo & Stitch-filmen

KLART: Hon spelar systern i nya versionen av Lilo & Stitch

  • Disney+
Filmtopp
14 april 2023 kl. 08:04

Sångaren och skådespelaren ansluter till nya Disneyfilmen

Publikfavoriten "Lilo & Stitch" kommer snart tillbaka i en otecknad version och denna gången i regi av Oscarsnominerade Dean Fleischer Camp.

Sedan en tid tillbaka har det varit officiellt att Disney arbetar på att göra om familjeklassikern Lilo & Stitch (2002) som en live action-film. Nu rapporterar The Hollywood Reporter att filmstudion har hittat skådespelaren för att gestalta gestalta Lilos storasyster Nani, vilket innebär att Disney har hittat alla sina huvudrollsinnehavare.

Tidigare kunde Filmtopp rapportera att Chris Sanders, som gjorde rösten till Stitch i originalfilmen, kommer att återupprepa sin insats som en den gulliga krabaten och att nykomlingen Maia Kealoha har fått i uppdrag att gestalta Lilo. Vidare är det klart att komikern Zach Galifianakis ska vara med i en roll.

Nani och Stitch
Nani och Stitch. Foto: Disney

Hon spelar Nani i "Lilo & Stitch"

Enligt The Hollywood Reporter är det den hawaiianska sångerskan och skådespelerskan Sydney Agudong som har fått det stora uppdraget att porträttera Nani, som är en av de stora nyckelpersonerna i originalfilmen. Sydney Agudong har tidigare medverkat i produktioner som NCIS: Naval Criminal Investigative Service och On My Block.

Sydney Agudong
Sydney Agudong i Infamously in Love. Foto: Reel One Entertainment

Görs av Oscarsnominerad filmskapare

Lilo & Stitch regisseras av  Dean Fleischer Camp, som tidigare i år tävlade om en Oscar i kategorin Bästa animerade långfilm med indiefavoriten Marcel the Shell with Shoes on.

"Lilo & Stitch" förväntas att ha premiär den 10 maj 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL